Hlavní obsah

Šlágrem týdne finále NBA, vrcholí i hokejová NHL

Finálové série zámořských soutěží jsou největším tahákem tohoto týdne. V úterý mohou slavit obhajobu Stanley Cupu hokejisté Detroitu, v plném proudu je souboj o šampióna NBA mezi Los Angeles Lakers a Orlandem Magic. Zajímavou podívanou slibuje fotbalový Pohár FIFA i Velká cena Katalánska silničních motocyklů.

Foto: ČTK/AP

Hvězda Los Angeles Kobe Bryant se chystá přejít přes Dwighta Howarda z Orlanda ve finále NBA

Článek

V pondělí si můžete vsadit na druhé utkání českých basketbalistek na mistrovství Evropy. Po úvodní prohře se Španělkami se svěřenky trenéra Veverky utkají se Slovenkami. Startují tenisové turnaje v Birminghamu, Londýně a Halle.

V úterý hrají kvalifikační utkání o postup na ME čeští fotbalisté do 21 let, představí se v San Marinu. Přípravu hrají některé fotbalové týmy včetně mistrů Evropy Španělů. Pokračuje mistrovství Evropy v basketbalu, české hráčky se utkají s Ukrajinkami. Skončit může finále NHL, hokejisté Detroitu k tomu potřebují zvítězit v Pittsburghu. Třetím zápasem pokračuje finále basketbalové NBA, Orlando přivítá Los Angeles Lakers.

Ve středu je lákadlem poslední kolo evropské části kvalifikace fotbalového MS 2010 před letní přestávkou, čeští házenkáři v Plzni přivítají v kvalifikaci ME Portugalce. Volného termínu k přátelským utkáním využívá osmička týmů.

Ve čtvrtek si můžete u Tipsportu vsadit na osmifinále mistrovství Evropy v basketbale, stále také na tenisové turnaje. V Řecku se jede Rallye Akropolis, čtvrté finále NBA hostí Orlando.

V pátek si můžete vsadit na vrcholící tenisové turnaje, také na další osmifinálová utkání basketbalového mistrovství Evropy.

V sobotu se hraje ruská fotbalová liga, v Rumunsku mohou fanoušci sledovat finále fotbalového poháru mezi Temešvárem a Kluží. V Barceloně se jede Velká cena Katalánska silničních motocyklů a v Le Mans tradiční čtyřiadvacetihodinovka.

V neděli dalšími zápasy skončí 12. kolo ruské fotbalové ligy, v Jihoafrické republice startuje fotbalový Pohár FIFA. V Lotyšsku pokračuje basketbalové mistrovství Evropy. Ve francouzském Lyonu se v kvalifikaci ME představí čeští házenkáři.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Toronto - Boston 2:4

Video
Boston i díky Pastrňákovi vyhrál v Torontu a vede sérii. Slaví i Hertl
NačítámNačíst další články