Hlavní obsah

Šlágrem týdne Pohár FIFA, vrcholí ME basketbalistek i fotbalových jednadvacítek

Pestrá je nabídka sázkařských příležitostí v příštím týdnu. Příznivci fotbalu mohou vybírat ze zápasů mistrovství Evropy do 21 let, které hostí Švédsko. Šlágrem týdne je fotbalový Pohár FIFA v Jihoafrické republice. V Plzni je v plném proudu hokejbalové mistrovství světa, v Lotyšsku se rozhodne o mistryních Evropy v basketbale.

Foto: Sergio Moraes, Reuters

Brazilec Robinho (vpravo) oslavuje se svým spoluhráčem Kaká branku do sítě Paraquaye v kvalifikačním utkání o postup na MS v JAR.

Článek

V pondělí si můžete vsadit na druhý zápas mistrovství světa v hokejbalu, v Plzni domácí reprezentace změří síly s Indií. Ve Švédsku se hraje mistrovství Evropy fotbalistů do 21 let, v Jihoafrické republice pokračuje Pohár FIFA. V osmifinálové skupině ME se české basketbalistky utkají s Polskem.

Tradiční derby Česko – Slovensko se v úterý hraje v rámci hokejbalového mistrovství světa, pokračuje ME fotbalistů do 21 let i basketbalové mistrovství Evropy. Vsázet můžete i na tenisové turnaje v Eastbourne a Hertogenboschi.

Ve středu hrají čeští házenkáři klíčový zápas kvalifikace ME 2010, pokud v Praze porazí Lotyšsko, budou mít jistou účast na šampionátu. V Plzni pokračuje hokejbalové mistrovství světa, sázet můžete i na fotbalový Pohár FIFA v Jihoafrické republice. V Lotyšsku se rozhodne o semifinalistkách mistrovství Evropy v basketbale.

Ve čtvrtek se hraje čtvrtfinále hokejbalového MS, stále jsou k dispozici kursy na fotbalové ME do 21 let a Pohár FIFA. Dalšími čtvrtfinále pokračuje basketbalové ME. O titul bojují tenisté v Eastbourne a Hertogenboschi.

V pátek se hraje semifinále hokejbalového MS, duely ve skupině stále pokračuje fotbalové ME do 21 let.

V sobotu vyvrcholí hokejbalový světový šampionát finálovým utkáním, stejně jako basketbalové ME v Lotyšsku. V JAR pokračuje fotbalový Pohár FIFA, v Portugalsku se na závěr kvalifikace ME 2010 představí čeští házenkáři.

V neděli končí sezóna amerického fotbalu, finále bude opět hosti pražský Eden. Na Poháru FIFA budou diváci sledovat šlágr Itálie – Brazílie, ve Farmingdale bojují golfisté o triumf na US Open.

Reklama