Hlavní obsah

Vrcholí fotbalové přípravy, Praha hostí tenisový challenger

S blížícím se startem fotbalové Gambrinus ligy vrcholí přípravy prvoligových celků na nejvyšší domácí soutěž. Praha hostí tenisový challenger žen, v plném proudu je cyklistická Tour de France s českým reprezentantem Romanem Kreuzigerem. Koncem týdne zahájí golfisté boje o vítězství na tradičním British Open.

Foto: Petr Horník, Právo

Formu na nový ročník ligy ladí i fotbalisté Slavie.

Článek

V pondělí pokračují fotbalové přípravy, Liberec se v Seefeldu utká s tureckým Ankaragücü. V Praze startuje tenisový challenger žen, pokračují i seriály ATP a WTA.

V úterý změří fotbalisté Slavie síly s Freiburgem, německého soupeře má i Plzeň. Západočeši se utkají s Bielefeldem. Ostravu čeká regionální soupeř Karviná, Mladou Boleslav pak Ústí nad Labem. Druhým předkolem pokračuje předkolo fotbalové Ligy mistrů, ke svému cíli směřuje cyklistická Tour deFrance.

Ve středu můžete u Tipsportu opět vsázet na tenisový turnaj v Praze i na fotbalové přípravy. Jablonec se utká s Werderem Brémy, Liberec s rumunskou Kluží. Pokrčují i tenisové turnaje v Palermu, Stuttgartu a Bastadu.

Ve čtvrtek se český mistr Slavia utká v Seefeldu s Anakaragücü, Olomouc odstartuje pohárovou sezónu českých týmů úvodním zápasem 2. předkola Evropské ligy proti Framu Reykjavík.

Startuje golfové British Open

V pátek české volejbalistky v boji o mistrovství světa změří síly s Bulharkami, v Paříži je na programu další mítink atletické Zlaté ligy. Pokračuje challenger v Praze i další tenisové turnaje. V Turnberry odstartuje prestižní golfové British Open.

V sobotu vrcholí příprava fotbalových týmů na Gambrinus ligu, Slavia se utká s AEK Atény. Hrát bude většina prvoligových celků. V Rakousku odstartuje tamní nejvyšší fotbalová liga, vsázet můžete i na slovenskou a ruskou soutěž. Čtvrtfinále má na programu fotbalový Zlatý pohár v USA.

V neděli můžete sledovat předkolo fotbalového Poháru ČMFS, pokračuje pražský tenisový challenger, cyklistická Tour de France i golfové British Open.

Reklama