Hlavní obsah

Šlágrem týdne start Gambrinus ligy, pokračuje Tour de France i Zlatý pohár

Již tento týden se dočkají fotbaloví fanoušci, zápasem Teplic se Spartou v pátek odstartuje nový ročník Gambrinus ligy. Ke svému vyvrcholení spěje i fotbalové mistrovství Severní a Střední Ameriky, stejně jako cyklistická Tour de France. Pokračuje i tenisová sezóna, v Hamburku se hraje turnaj série Masters.

Článek

V pondělí startují přípravy hokejových týmů na nový ročník extraligy, Wolfsburg se s Brémami utká o německý Superpohár. V prvním kole dánské fotbalové ligy změří Aarhus síly s Aalborgem.

V úterý můžete u Tipsportu vsázet na několik tenisových turnajů. V Hamburku začíná mužský podnik série Masters, hraje se ve slovinské Portoroži, rakouském Bad Gasteinu a americkém Indianapolis. Brněnští fotbalisté se v přípravě střetnou se svým béčkem, hrají se odvety 2. předkola fotbalové Ligy mistrů.

Ty se hrají i ve středu, pokračuje i cyklistická Tour de France. V 11. kole ruské fotbalové ligy přivítá CSKA Moskva s Nalčikem.

Ve čtvrtek se rozhodne o postupujících z 2. předkola fotbalové Evropské ligy, Olomouc se po domácí remíze představí na hřišti Framu Reykjavík. Semifinále má na programu Zlatý pohár, fotbalové mistrovství Severní a Střední Ameriky.

Teplice se Spartou zahájí Gambrinus ligu

Zápasem Teplic se Spartou odstartuje v pátek nový ročník fotbalové Gambrinus ligy. Pokračují tenisové turnaje i cyklistická Tour de France.

V sobotu má Gambrinus liga na programu čtveřici zápasů, hrají se i zápasy prvního kola Poháru ČMFS. Nejvyšší soutěž pokračuje i na Slovensku, v Rakousku, Rusku i třeba i Dánsku.

V neděli si můžete vsadit na další várku utkání Gambrinus ligy, na další evropské fotbalové soutěže i na finále Zlatého poháru.

Reklama