Hlavní obsah

Šlágrem týdne start Premier League, fotbalisté přivítají Belgii

Zajímavý sázkařský program nabízí nadcházející týden. Čeští fotbalisté ve středu v Teplicích hostí Belgii, o víkendu startuje nejlepší evropská fotbalová soutěž – Premier League. V plném proudu je hokejový Tipsport Cup, stejně jako fotbalová Gambrinus liga.

Článek

V pondělí je na programu dohrávka Gambrinus ligy mezi Kladnem a Mladou Boleslaví, pokračuje hokejový Tipsport Cup. Pardubice přivítají pražskou Slavii.

Posledním zápasem prvního kola Ondrášovka Cupu je úterní duel mezi Chomutovem a Baníkem Most. Pokračují hokejové přípravy i Tipsport Cup. V baráži o účast na mistrovství Evropy čeští basketbalisté přivítají Ukrajinu.

Ve středeční přípravě v Teplicích změří síly čeští fotbalisté s Belgičany, pokračuje kvalifikace o účast na fotbalovém mistrovství světa 2010 v JAR.

Ve čtvrtek můžete u Tipsportu vsázet na tenisové turnaje v Montrealu a Cincinnati či na pokračování hokejového Tipsport Cupu.

Předehrávky mají v pátek na programu nejvyšší dvě české fotbalové soutěže. V Gambrinus lize Brno přivítá Slovácko, v nižší soutěži se na pražské Dukle představí Karviná.

V sobotu se pokusí získat premiérovou výhru v novém ročníku Gambrinus ligy fotbalisté Sparty, kteří hostí Kladno. Mistrovská Slavia se představí v Českých Budějovicích. Pokračuje i druhá fotbalová liga, startuje nejvyšší soutěž v Anglii.

V neděli se v Brně je Velká cena české republiky motocyklů, hrají se čtyři zápasy Gambrinus ligy. Hokejisté Plzně se během přípravy v Německu utkají s berlínským Eisbärenem, Kometa Brno v Břeclavi přivítá Vídeň. Premier League odstartují favorité Manchester United a Liverpool.

Reklama