Hlavní obsah

Šlágrem týdne Evropská liga, pokračuje atletické MS

Šlágrem tohoto týdne jsme zvolili boje českých fotbalových zástupců o účast v Evropské lize. V plném proudu je atletické mistrovství světa, stejně jako prestižní evropské fotbalové ligy. Pokračuje také hokejový Tipsport Cup, o víkendu se rozběhne italská Serie A.

Foto: Petr Horník, Právo

Zklamaní fotbalisté Slavie děkují fanouškům po remíze se Šeriffem Tiraspol, která znamenala vyřazení ze 3. předkola Ligy mistrů.

Článek

V pondělí se opět v baráži divize A basketbalového ME představí čeští reprezentanti, kteří se představí v Maďarsku. V Tipsport Cupu hokejisté Karlových Varů změří síly s Litvínovem.

V úterý pokračuje Tipsport Cup, na atletickém MS v Berlíně bude o zlato bojovat olympijská vítězka v hodu oštěpem Barbora Špotáková. Ve druhém kole Premier League budou chtít fotbalisté Arsenalu navázat na úvodní kanonádu v Evertonu, Chelsea se představí v Sunderlandu. Úvodními zápasy odstartuje 4. předkolo fotbalové Ligy mistrů.

Ve středu pokračuje Premier League i boje o Ligu mistrů, sázet můžete na tenisové turnaje v Torontu a Cincinnati. V Berlíně se rozběhnou boje desetibojařů, kvalifikace čeká výškaře Jaroslava Bábu.

Ve čtvrtek hrají své úvodní duely 4. předkola Evropské ligy všichni čtyři čeští zástupci. Liberec se představí na hřišti Dinama Bukurešť, Sparta v Mariboru a Olomouc v Evertonu. Teplice hostí Hapoel Tel Aviv a Slavia Crvenou Zvezdu Bělehrad. Vyvrcholí souboj desetibojařů na atletickém MS.

V pátek pokračuje druhá fotbalová liga, Vítkovice hostí Opavu. Extraligové týmy se chystají na start nejvyšší hokejové soutěže, v Tipsport Cupu Kladno přivítá Pardubice. Ve 3. kole německé ligy se fotbalisté Hoffenheimu utkají s dosud suverénním Schalke.

V sobotním duelu Gambrinus ligy se první body v sezóně Bohemians Praha pokusí získat na Slovácku. V Karlových Varech bude vyhlášen nejlepší český hokejista minulé sezóny. Pokračují fotbalové ligy v Anglii, Francii i Německu.

V neděli se hraje šest zápasů fotbalové Gambrinus ligy, startuje nejvyšší italská fotbalová soutěž.

Reklama