Hlavní obsah

Šlágrem týdne odvety Evropské ligy, Tipsport Cup pozná finalisty

Odvety českých pohárových zástupců v odvetách play-off Evropské ligy jsou šlágrem tohoto týdne. U Tipsportu můžete vsázet na Slavii, Spartu, Liberec, Teplice a Olomouc. První tři celky jsou blízko postupu, šance zbývajících dvou jsou nízké. Na programu jsou semifinále hokejového Tipsport Cupu, FC Barcelona se o Superpohár utká s Šachtarem Doněck. V neděli se jede Velká cena Belgie formule 1.

Foto: Jan Sokol, ČTK

Finalisty pozná hokejový Tipsport Cup - ilustrační foto.

Článek

V pondělí se dohrává Gambrinus liga, Ostrava hostí Brno. Čisté konto bude hájit brněnský gólman Bureš. Dohrávku má na programu i Premier League, Liverpool přivítá Aston Villu.

V úterý je na programu 2. kolo Ondrášovka Cupu, Valašské Meziříčí přivítá Vítkovice. Pokračuje příprava hokejových celků na nový ročník extraligy. V semifinále Tipsport Cupu se Sparta utká s Ústím nad Labem. Hrají se odvety 4. předkola Ligy mistrů.

Ve středu se o finále Tipsport Cupu utkají hokejisté Jihlavy se Zlínem, další odvety 4. předkola Ligy mistrů čekají fotbalové týmy. V New Havenu bojují tenisté, stejně jako v kvalifikaci posledního grandslamu sezóny US Open.

Ve čtvrtek pokračují přípravy hokejových celků, odvety čekají české zástupce ve fotbalové Evropské lize.

V pátek pokračuje druhá fotbalová liga i hokejové přípravy extraligových celků. Ve 4. kole německé bundesligy Mönchengladbach hostí Mohuč. Fotbalisté FC Barcelona se v Monte Carlu utkají s Šachtarem Doněck o Superpohár.

Dva duely má v sobotu na programu Gambrinus liga. Mladá Boleslav přivítá Bohemians 1905, Kladno se představí v Plzni. Pokračuje i druhá nejvyšší česká soutěž. Fotbaloví fajnšmekři si přijdou na své při sledování zápasu Premier league Manchester United – Arsenal.

V neděli se hrají tři zápasy Gambrinus ligy, v Belgii se jede tamní Velká cena formule 1. Pokračují fotbalové soutěže v Anglii, Německu, Itálii i Francii. Prvním kolem zvedne oponu španělská La Liga.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články