Hlavní obsah

Šlágrem týdne kvalifikace fotbalového MS, startuje US Open

Událostí tohoto týdne je pokračování kvalifikace fotbalového mistrovství světa, které bude v příštím roce hostit JAR. Čeští fotbalisté se v sobotu představí v Bratislavě a domácí Slováky nutně potřebují porazit. Rozbíhá se poslední grandslam tenisové sezóny – US Open.

Foto: Michaela Říhová, Právo

Trenér české fotbalové reprezentace Ivan Hašek gestikuluje v Teplicích v přátelském utkání proti Belgii

Článek

V pondělí jsou na programu tři dohrávky Gambrinus ligy, v nichž se představí čeští pohároví zástupci Slavia, Sparta, Olomouc a Teplice. V ruské fotbalové lize se utkají Perm a Nalčik, španělskou nejvyšší soutěž odstartuje obhájce titulu FC Barcelona. Katalánci hostí Gijón. Další gól může přidat útočník Galatasaray Istanbul Milan Baroš, jeho tým nastoupí v Ankarasporu.

V úterý je na programu finále hokejového Tipsport Cupu,  hraje se i fotbalový Ondrášovka Cup. Pokračují zároveň přípravy na nový ročník hokejová extraligy.

I ve středu můžete u Tipsportu sázet na US Open, tenisový grandslam hostí New York, hokejisté Třince v přípravě hostí slovenskou Skalici.

Startují České hokejové hry 

Ve čtvrtek se do fotbalového Ondrášovka Cupu zapojí prvoligové týmy Slavia, Olomouc, Teplice, Brno a Sparta. Ve Finsku se fotbalisty poperou o semifinále mistrovství Evropy. V Karlových Varech zápasem českých reprezentantů proti Finsku odstartují České hokejové hry. V Německu začíná nejvyšší hokejová soutěž.

V pátek Vítkovice ve druhé fotbalové lize hostí Čáslav, v Jablonci se jednadvacítka utká v kvalifikaci o postup na mistrovství Evropy fotbalistů do 21 let se Severním Irskem.

V sobotu pak české áčko vyběhne v Bratislavě ke klíčovému zápasu kvalifikace MS 2010. Na programu jsou i další zápasy bojů o JAR. V Karlových Varech se čeští hokejisté utkají se Švédy. Prvním kolem startují nejvyšší české házenkářské soutěže.

V neděli pokračuje druhá nejvyšší česká fotbalová soutěž, České hokejové hry uzavře duel domácí reprezentace proti světovým šampiónům z Ruska. Pokračuje tenisové US Open.

Reklama