Hlavní obsah

Šlágrem týdne kvalifikace se San Marinem, startuje hokejová extraliga

Šlágrem tohoto týdne je středeční zápas českých fotbalistů v kvalifikaci mistrovství světa 201 se San Marinem, sázet u Tipsportu můžete i na hokejovou extraligu. První kolo je na programu ve středu. V neděli pokračuje seriál mistrovství světa formule 1 Velkou cenou Itálie v Monze. V plném proudu je poslední tenisový grandslam sezóny US Open.

Foto: Michaela Říhová, Právo

Čeští fotbalisté po utkání na Slovensku

Článek

V pondělí se ve Finsku hraje semifinále mistrovství Evropy fotbalistek, v Polsku bojují o kontinentální titul basketbalisté. Pokračuje tenisové US Open.

V úterním zápase 2. kola Ondrášovka Cupu se prvoligové Slovácko představí v Třebíči. Fotbalová jednadvacítka hraje kvalifikaci ME v Německu. Pořadatelé příštího mistrovství světa ve fotbale Jihoafričané v přípravě nastoupí v Irsku.

Ve středu začíná prvním kolem hokejová extraliga, v Uherském Hradišti čeští fotbalisté v kvalifikaci MS 2010 přivítají trpaslíka ze San Marina. Hrají se samozřejmě i další zápasy kvalifikace.

I ve čtvrtek můžete sázet na tenisové US Open, v 7. kole druhé fotbalové ligy Zlín hostí Viktorii Žižkov. Odstartovaly i německá a finská hokejová liga.

V pátek je na programu druhé kolo hokejové extraligy, dvěma zápasy pokračuje druhá fotbalová liga.

V sobotu se už opět rozběhne fotbalová Gambrinus liga, začíná sezóna druhé nejvyšší hokejové soutěže. Pokračují i další evropské fotbalové soutěže.

V neděli mohou motorističtí fanoušci sledovat Velkou cenu Itálie formule 1 v Monze. Třemi duely pokračuje Gambrinus liga, hraje se i hokejová extraliga.

Reklama