Hlavní obsah

Šlágrem týdne Evropská liga, startuje Liga mistrů

Pestrou nabídku sázkařských možností přináší tento týden. Jeho šlágrem jsme zvolili zápasy posledních českých zástupců ve fotbalové pohárové Evropě – Slavie a Sparty. Odstartuje skupinová fáze Ligy mistrů, koncem týdne se čeští tenisté pokusí v Chorvatsku postoupit do finále Davis Cupu.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Fotbalisté Slavie oslavují vítězství nad CZ Bělěhrad.

Článek

V pondělí se dohrává 7. kolo Gambrinus ligy, Mladá Boleslav přivítá Olomouc. Pokračuje hokejová Kontinentální liga i basketbalové mistrovství Evropy.

V úterý je na programu 4. kolo hokejové extraligy, úvodními zápasy se rozběhne skupinová fáze fotbalové Ligy mistrů. Sázet můžete i na evropské hokejové ligy.

Dva zápasy Ondrášovka Cupu se hrají ve středu, Liberec se v dohrávce 2. kola představí ve Dvoře Králové, ve 3. kole Opava hostí Ostravu. Druhým kolem pokračuje první hokejová liga a zbývající duely prvního hracího dne má na programu fotbalová Liga mistrů.

Ve čtvrtek se představí dva zbývající čeští zástupci ve fotbalové Evropě. Sparta přivítá  PSV Eindhoven, Slavia jede do Janova k zápasu s tamním FC. V první fotbalové lize Ústí nad Labem změří síly se Zlínem.

Startuje semifinále Davis Cupu 

V pátek můžete sázet na 5. kolo hokejové extraligy, předehrávku německé fotbalové bundesligy obstarají Schalke a Wolfsburg. V plném proudu jsou evropské hokejové soutěže. Rozběhnou se semifinále Davis Cupu, čeští tenisté se představí v chorvatském Poreči.

V sobotu se hrají dva zápasy Gambrinus ligy, Plzeň přivítá Mladou Boleslav a Jablonec hostí v severočeském derby Liberec. Sázet můžete i na ostatní evropské fotbalové ligy. V plném proudu jsou i hokejové soutěže.

V neděli budeme znát finalisty Davis Cupu, čtyři duely má na programu Gambrinus liga. Šestým kolem pokračuje hokejová extraliga. Dvě derby uvidí fanoušci fotbalové Premier League. Obhájce titulu Manchester United přivítá Manchester City, Tottenham se poté v londýnském derby představí na Chelsea.

Reklama