Hlavní obsah

Šlágrem týdne je fotbalová kvalifikace proti Polsku

Jednoznačnou jedničkou tohoto sportovního týdne je sobotní duel kvalifikace mistrovství světa 2010, v níž čeští fotbalisté na Letné přivítají Polsko. Úvodní čtvrtinu bude mít za sebou hokejová extraliga, na programu jsou i zápasy 4. kola fotbalového Ondrášovka Cupu.

Foto: Michaela Říhová, Právo

Šťastný střelec Milan Baroš při utkání proti San Marinu.

Článek

V pondělí je na programu velké derby mezi fotbalisty Slavie a Sparty, oba týmy chtějí odčinit čtvrteční porážky v Evropské lize. V anglické Premier League Aston Villa přivítá Manchester City.

V úterý si u Tipsportu můžete vsadit na 13. kolo hokejové extraligy, v Egyptě se hraje osmifinále mistrovství světa fotbalistů do 20 let. Své zápasy mají na programu evropské hokejové ligy.

Ve středu se hrají duely 4. kola Ondrášovka Cupu, zajímavou podívanou slibuje zápas vršovických Bohemians 1905 proti Liberci. Již 8. zápasy čekají na hokejisty v první lize. Sázet můžete i na tenisové turnaje v Pekingu, Tokiu a Antalaye.

Ve čtvrtek se hrají tři zápasy Ondrášovka Cupu, představí se v nich Slavia, Sparta a Brno. V předehrávce 14. kola extraligy Liberec hostí hokejisty z Mladé Boleslavi. Opět se hrají i evropské hokejové soutěže.

V pátek se hraje 11. kolo druhé fotbalové ligy, stejně jako zbývající utkání 14. kola hokejové extraligy. Na fotbalovém MS dvacítek budou diváci sledovat čtvrtfinále.

V sobotu se o další body utkají hokejisté v první lize, další zápas o všechno čeká české fotbalisty. Ti v Praze v kvalifikaci MS 2010 přivítají Polsko, hrají se i další kvalifikační skupiny.

V neděli se hraje 11. kolo druhé fotbalové ligy, 15. kolem pokračuje hokejová extraliga. Sázet můžete i na ostatní evropské hokejové ligy.

Reklama