Hlavní obsah

Šlágrem týdne zápas proti Severnímu Irsku, pokračují tuzemské ligy

Šlágrem tohoto týdne je středeční závěrečné utkání kvalifikace mistrovství světa 2010, v níž čeští fotbalisté přivítají Severní Irsko. Pokračuje hokejová extraliga i nejvyšší fotbalová soutěže, v neděli se v Brazílii jede další závod seriálu MS formule 1. V plném proudu jsou evropské soutěže v hokeji i fotbale.

Foto: Michaela Říhová, Právo

Tomáš Necid (vlevo) a Jaroslav Plašil po zápase proti Polsku

Článek

V pondělí se hraje Kontinentální hokejová liga, dohrávku má na programu portugalská fotbalová liga. Tenisová sezóna pokračuje v Šanghaji a Tokiu.

V úterý můžete u Tipsportu sázet na 4. kolo fotbalového Ondrášovka Cupu, představí se pražská S. Odveta už čeká Kladno a Plzeň, která první zápas vyhrála 3:0. V dohrávce 12. kola extraligy hokejisté Vítkovic přivítají Karlovy Vary. V Egyptě se hraje semifinále mistrovství světa fotbalistů do 20 let.

Ve středu se rozhodne o dalších postupujících na mistrovství světa 2010. Čeští fotbalisté přivítají Severní Irsko, důležité pro tuzemské fanoušky budou i zápasy Polsko - Slovensko a San Marino - Slovinsko. Desátým kolem pokračuje první hokejová liga.

Ve čtvrtek v předehrávce 16. kola extraligy hokejisté Kladna přivítají České Budějovice, vedle evropských hokejových soutěží pokračuje i prestižní zámořská NHL.

V pátek se hrají dva zápasy druhé fotbalové ligy, zbývající duely 16. kola má na programu hokejová extraliga. Zápasy o 3. místo a finálovým duelem v Egyptě vyvrcholí MS fotbalistů do 20 let.

V sobotu se hrají tři zápasy 11. kola fotbalové Gambrinus ligy, pokračují i druhé nejvyšší tuzemské soutěže ve fotbale a hokeji. Po reprezentační pauze se rozběhnou i evropské fotbalové ligy.

V neděli se v Brazílii jede další závod formule 1, motocyklové MS pokračuje v Austrálii. Čtyři zápasy Gambrinus ligy uvidí domácí fotbaloví fanoušci, na fotbal půjdou příznivci i v Evropě.

Reklama