Hlavní obsah

Šlágrem týdne hokejová Karjala, vrcholí skupiny fotbalových pohárů

Šlágrem tohoto týdne je bitva hokejových reprezentací v turnaji Karjala, kterou hostí převážně finské Helsinky. Střed týdne opanují fotbalové poháry. V úterý a ve středu pokračuje Liga mistrů, ve čtvrtek se pak do Evropské ligy zapojí i české kluby Slavia a Sparta. V neděli se hraje finále tenisového Fed Cupu.

Foto: Milan Malíček, Právo

Čeští hokejisté se radují z vítězství nad Ruskem.

Článek

V pondělí se dohrává 13. kolo Gambrinus ligy, Plzeň hostí Brno. Rozjíždí se basketbalová NBA a další tenisové turnaje.

V úterý se do své druhé poloviny překulí prestižní fotbalová Liga mistrů, Real Madrid může AC Milán vrátit domácí prohru z posledního kola.

Ve středu pokračuje druhá nejvyšší česká hokejová soutěž, kde o svoji suverenitu přišel ambiciózní Chomutov. Dohrávku druhého kola má na programu Premier League, West Ham United přivítá Aston Villu. Hrají se další zápasy fotbalové Ligy mistrů. Čtvrtfinále poháru uvidí fotbaloví fanoušci na Slovensku.

Ve čtvrtek se do fotbalové Evropy opět zapojí pražská „S“. Slavia přivítá Valencii, na jejímž hřišti naposledy uhrála překvapivou remízu. Sparta se představí v rumunské Kluži. V Helsinkách odstartuje turnaj Karjala hokejových reprezentací, čeští hokejisté ve švédském Jönköpingu změří síly s domácí reprezentací.

Chelsea hostí Manchester United

V pátek se dvěma zápasy předehrává druhá fotbalová liga, lídr první hokejové ligy Ústí nad Labem přivítá Olomouc. Ke svému vrcholu spěje tenisová sezóna mužů, kteří bojují na turnajích v Bali, Valencii a Basileji. V německé bundeslize Leverkusen hostí Frankfurt.

V sobotu opět hrají čeští hokejisté, v Helsinkách se utkají s domácí reprezentací. Třemi duely pokračuje fotbalová Gambrinus liga, první Teplice ve šlágru přivítají druhý Jablonec. V Německu se těší na zápas Bayernu Mnichov se Schalke.

V neděli vyvrcholí hokejová Karjala, český tým čeká Rusko. Dalšími třemi zápasy pokračuje Gambrinus liga, ve šlágru Premier League Chelsea přivítá Manchester United. Ve finále Fed Cupu se italské tenistky utkají s Američankami.

Reklama