Hlavní obsah

Šlágrem týdne fotbalový turnaj v SAE, startuje baráž o MS

Dvě zajímavé fotbalové akce přináší tento týden. V sobotu odstartuje evropská část baráže o účast na fotbalovém mistrovství světa příští rok v JAR. Česká reprezentace se na šampionát nepodívá, zúčastní se tedy turnaje ve Spojených arabských emirátech. Pokračují nejvyšší české soutěže ve fotbale i ledním hokeji. V Paříži se pak na turnaji serie Masters utkají nejlepší světoví tenisté.

Foto: Michal Kamaryt, ČTK

Trenér české fotbalové reprezentace Michal Bílek

Článek

V pondělí si své zápasy Gambrinus dohrávají pražská „S“. Slavia hostí Plzeň, Sparta se představí na Slovácku. Fotbalisté Liverpoolu přivítají v Premier League Birmingham.

V úterý se předehrává 25. kolo hokejové extraligy, do Liberce zavítá Brno. Pokračují i evropské hokejové ligy.

Ve středu se hraje odveta 4. kola Ondrášovka Cupu, fotbalisté ligového lídra z Teplic hostí Hradec Králové. Již 19. kolo má na programu první hokejová liga. Basketbalistky ZVVZ USK Praha v utkání skupiny C Evropské ligy změří síly s polským Chorzówem.

Ve čtvrtek by fotbalisté Sparty měli stvrdit postup ze 4. kola Ondrášovka Cupu, v odvetě přivítají České Budějovice. Jihočeši první zápas doma prohráli 0:5. V předehrávce extraligy hokejisté Liberce hostí Kladno.

V pátečním 16. kole druhé fotbalové ligy zavítá do Vítkovic Viktoria Žižkov, 23. kolo extraligy uvidí hokejoví fanoušci. Rozjíždí se basketbalová NBA, pokračuje tenisový turnaj v Paříži.

V sobotu pokračuje druhá fotbalová liga, úvodním vzájemným zápasem zahájí fotbalisté Karviné a Slavie 4. kolo Ondrášovka Cupu. Prvními zápasy odstartuje i evropská část baráže o účast na fotbalovém mistrovství světa.

V neděli fotbalisté Čáslavi hostí Zlín, 24. kolem pokračuje hokejová extraliga. Úvodním zápasem proti domácí reprezentaci odstartuje pro české fotbalisty turnaj ve Spojených arabských emirátech.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Calgary - San Jose 5:1

Premiérový gól v NHL a navrch bitka. Český útočník zažil v zámoří velký večer
NačítámNačíst další články