Hlavní obsah

Fotbalové MS pozná další účastníky, startuje tenisový Turnaj mistrů

Několik perliček nabízí startující týden. Po prohře s domácím výběrem se čeští fotbalisté utkají s Ázerbájdžánem, ve středu se rozhodne o zbývajících evropských postupujících na mistrovství světa ve fotbale. V neděli se v Londýně rozběhne tenisový Turnaj mistrů. Pokračují i nejvyšší tuzemské soutěže ve fotbale a ledním hokeji.

Foto: Benoit Tessier , Reuters

Srbský tenista Novak Djokovič vyhrál poslední turnaj v Paříži.

Článek

V pondělí se hraje čtvrtfinále Českého poháru házenkářek, Zlín, hostí Olomouc. Šesti duely pokračuje Kontinentální hokejová liga, na hokej půjdou i fanoušci ve Švédsku.

V úterý jsou na programu dva zápasy druhé fotbalové ligy. Pražská Dukla přivítá lídra z Ústí nad Labem a do Hradce Králové zajíždí Karviná. V dohrávce extraligy změří hokejisté Pardubic síly s Českými Budějovicemi, v předehrávaném duelu 26. kola na Spartu přijede Plzeň. Fotbalová jednadvacítka v kvalifikaci ME hraje v Severním Irsku.

Ve středu se reprezentační áčko v Al Ajnu utká s fotbalisty Ázerbájdžánu, 21. kolem pokračuje druhá nejvyšší hokejová soutěž. V Evropské lize basketbalistky Frisca Siky Brno přivítají Gdyni, ZVVZ USK Praha nastoupí v Košicích. V barážových odvetách se rozhodne o zbývajících evropských postupujících na MS ve fotbale 2010.

Sparta hostí Budějovice

Ve čtvrteční předehrávce 25. kola extraligy hokejisté Sparty změří síly s Mountfieldem České Budějovice, pokračují i evropské hokejové ligy.

Na zbývající duely 25. kola hokejové extraligy můžete u Tipsportu sázet v pátek, vedoucí Zlín hostí Slavii. V 10. kole francouzské ligy fotbalisté Marseille přivítají Paris St. Germain.

V sobotu se po reprezentační přestávce opět rozběhne Gambrinus liga, fotbalisté Slavie se pokusí chytit na hřišti druhého Jablonce. Další severočeský tým Liberec se představí na Spartě. První hokejová liga má na programu 22. kolo. V Premier League Liverpool hostí ambiciózní Manchester City.

V neděli startuje v Londýně Turnaj mistrů, který zakončí tenisovou sezónu. V Gambrinus lize Mladá Boleslav změří síly s Ostravou. Jen pěti zápasy pokračuje 26. kolo hokejové extraligy Ve šlágru bundesligy Bayern Mnichov přivítá první Leverkusen.

Reklama