Hlavní obsah

Šlágrem týdne start tenisové sezóny, vrcholí MS hokejových dvacítek

Šlágrem tohoto týdne jsme zvolili rozbíhající se tenisovou sezónu, v Brisbane obhajuje loňské vítězství Radek Štěpánek. V noci na čtvrtek vyvrcholí finálovým duelem mistrovství světa hokejistů do 20 let. Startuje tradiční zimní fotbalová Tipsport liga, pokračuje nejvyšší hokejová soutěž i populární Rallye Dakar. V Itálii se těší na nedělní šlágr mezi Juventusem Turín a fotbalisty AC Milán.

Foto: Sang Tan, ČTK/AP

Rafael Nadal (vlevo) gratuluje Novaku Djokovičovi k vítězství na Turnaji mistrů - ilustrační foto.

Článek

V pondělí si můžete u Tipsportu vsadit na zápas 36. kola první hokejové ligy mezi Ústím nad Labem a Třebíčí, v Praze se odpoledne běží sprinty Světového poháru lyžařů. Čeští hokejisté do 20 let se ve skupině o udržení na MS utkají se Slovenskem.

V úterý pokračuje v Argentině Rallye Dakar, v předehrávce 37. kola extraligy hokejisté Karlových Varů hostí v západočeském derby vedoucí Plzeň. Basketbalisté v Evropském poháru FIBA přivítají tým Lauretana Biella. V dohrávce Premier League změří Stoke síly s Fulhamem.

Ve středu je na programu 37. kolo první hokejové ligy, pokračují i evropské hokejové ligy. V Bischofshofenu se v dalším pokračování SP a Turné čtyř můstků představí skokané na lyžích, Arsenal v dohrávce 2. kola Premier League hostí Bolton. Hraje se i 18. kolo italské fotbalové ligy. V noci vyvrcholí hokejové MS do 20 let.

Startuje fotbalová Tipsport liga 

Ve čtvrtek hokejisté Slavie přivítají Zlín, startuje zimní fotbalová Tipsport liga. Pokračují evropské hokejové soutěže i tenisové turnaje v Brisbane, Čennaí a Dauhá.

V pátek se hraje 38. kolo hokejové extraligy, sázet u Tipsportu můžete na evropské hokejové ligy i zámořskou NHL. Třemi duely pokračuje ruská Kontinentální hokejová liga.

V sobotu se v Praze, Plzni, Brně a Bratislavě hraje fotbalová Tipsport liga, o body se bude bojovat v první hokejové lize. V pražské O2 Areně si diváci vychutnají fotbalový Víkend šampiónů.

V neděli se 39. kolem uzavře třetí čtvrtina hokejové extraligy, ve šlágru 21. kola Premier League fotbalisté Liverpoolu změří síly s Tottenhamem, v Itálii zase Juventus Turín přivítá AC Milán. V Angole startuje fotbalové mistrovství Afriky.

Reklama