Hlavní obsah

Šlágrem týdne hokejová extraliga, pokračuje fotbalová Tipsport liga

Šlágrem tohoto týdne jsme zvolili zápasy hokejové extraligy, která odstartuje svojí závěrečnou čtvrtinu. Jde už tedy do tuhého. Pokračuje tradiční zimní fotbalová Tipsport liga i evropské fotbalové soutěže. V Jižní Americe se stále jede Rallye Dakar, k úvodnímu grandslamu v Austrálii míří nová tenisová sezóna. V evropských pohárech se představí české volejbalové a basketbalové celky.

Foto: Petr Eret, ČTK

Hokejisté Plzně oslavují vstřelený gól v utkání s Litvínovem.

Článek

V pondělí se hraje 21. kolo Premier League, fotbalisté Manchesteru City přivítají Blackburn. V Angole pokračuje fotbalové mistrovství Afriky, tři duely má na programu hokejová NHL.

V úterním semifinále Českého poháru volejbalistky Olomouce přivítají Brno, v Lize mistryň volejbalistky Prostějova nastoupí v Bielsko-Bialej. Basketbalisté Nymburka se v Evropské lize představí ve Ventspils. Hokejové ligy pokračují ve Finsku, Německu, Švédsku, Švýcarsku a Rusku.

Ve středu se hraje fotbalová Tipsport liga, 39. kolo čeká prvoligové hokejisty. Basketbalistky ZVVZ USK Praha v Evropské lize hostí Košice. Na dvě dohrávky fotbalové ligy půjdou fanoušci ve Francii, o body do startující sezóny se bojuje v Hobartu a Sydney.

Hokejová extraliga pílí k finiši základní části 

Ve čtvrteční předehrávce hokejisté Karlových Varů a Kladna odstartují závěrečnou čtvrtinu základní části, na Slovensku hokejisté Zvolena změří síly s Košicemi. Basketbalistky Brna se v Evropské lize představí Gdyni.

V pátek pokračuje 40. kolo hokejové extraligy, v 18. kole německé bundesligy fotbalisté Bayernu Mnichov hostí Hoffenheim. V Grenoblu se hraje finálový turnaj Kontinentálního poháru.

V sobotu se fanoušci mohou těšit na další dávku zápasů fotbalové Tipsport ligy, pokračují i prestižní fotbalové ligy v Německu, Francii a samozřejmě v Anglii.

I v neděli třemi duely pokračuje Tipsport liga, zajímavou podívanou slibuje i 41. kolo hokejové extraligy. Těžké zápasy čekají favority španělské La Ligy. FC Barcelona hostí Sevillu, Real Madrid nastoupí v Bilbau. Pokračují soutěže Světového poháru lyžařů.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články