Hlavní obsah

Šlágrem týdne bitva v Premier League, vrcholí mistrovství Afriky i ME házenkářů

Několik zajímavých akcí přináší tento týden. Tou nejzajímavější jsme zvolili nedělní souboj gigantů v Premier League, fotbalisté Arsenalu přivítají obhájce titulu Manchester United. Vyvrcholí i házenkářské mistrovství Evropy, do čtvrtfinálové skupiny se probojovali i čeští reprezentanti. V Angole se rozhode o fotbalovém mistrovi Afriky. Ke svému finiši směřuje základní část hokejové extraligy.

Článek

V pondělí se dohrává 44. kolo extraligy, hokejisté Slavie přivítají České Budějovice. Čtvrtfinále mistrovství Afriky má na programu dvě čtvrtfinále (Egypt – Kamerun, Zambie – Nigérie).

V úterý basketbalisté Nymburka přivítají v osmifinále Evropského poháru ULEB Bělehrad, fotbalisté Brna v přípravě změří síly s Nitrou. V Anglii pokračuje 23. kolem Premier League, ve Vídni pak házenkářské mistrovství Evropy. Čeští reprezentanti se představí ve druhé skupině v Innsbrucku.

I ve středu můžete u Tipsportu vsázet na tenisové Australian Open, jehož dvouhry jsou už bohužel bez českých zástupců. Formu na jarní část Gambrinus ligy ladí fotbalové celky, 43. kole čeká druhou nejvyšší hokejovou soutěž. V Anglii se představí dva favorité na vítězství v Premier League (Arsenal a Chelsea), dva zápasy má na programu italská fotbalová liga.

Házenkáři se představí v Innsbrucku

Ve čtvrteční předehrávce extraligy hokejisté Liberce přivítají mistrovské Karlovy Vary. Fotbalisté Sparty v přípravě změří síly s Českými Budějovicemi, semifinále uvidí fanoušci na fotbalovém mistrovství Afriky. Pokračují i evropské hokejové ligy. Druhý zápas čtvrtfinálové skupiny čeká v Innsbrucku české házenkáře.

V pátek pokračuje extraliga 45. kolem, Plzeň se představí v Pardubicích. V předehrávce německé bundesligy fotbalisté Hamburku změří síly s posledním mistrem z Wolfsburgu. Ve Svatém Mořici se jede superkombinace Světového poháru lyžařek.

V sobotu se hraje první hokejová liga, fotbalové týmy ladí formu na start jarní části nejvyšší soutěže. V Premier League se fotbalisté Chelsea představí v Burnley, v bundeslize pak Schalke změří síly s Hoffenheimem. Duel o třetí místo uvidí fanoušci na mistrovství Afriky. Utkání hvězd má na programu Kontinentální hokejová liga. Ve Vídni se pak rozběhne závěrečná fáze mistrovství Evropy házenkářů.

V neděli hokejisty čeká 46. kolo extraligy, v Táboře se jede kategorie elite na mistrovství světa v cyklokrosu. Šlágr má na programu Premier League, Arsenal přivítá Manchester United. V Itálii se těší na souboj Juventusu Turín s Laziem Řím. Finále se hraje na fotbalovém mistrovství Afriky v Angole, stejně jako na házenkářském mistrovství Evropy ve Vídni. Stále pokračuje tenisové Australian Open.

Reklama