Hlavní obsah

Šlágrem týdne Super Bowl, české tenistky ve Fed Cupu čekají Němky

Nejzajímavější událostí tohoto týdne jsme zvolili vyvrcholení zámořské ligy amerického fotbalu NFL, v prestižním Super Bowlu změří síly Indianapolis a New Orleans. O víkendu startuje tenisový Fed Cup, české reprezentantky v Brně přivítají Německo. K finiši základní části spěje hokejová extraliga, pokračují evropské fotbalové i hokejové ligy.

Foto: Don Wright, ČTK/AP

Před rokem vyhráli Super Bowl Pittsburgh Steelers - ilustrační foto.

Článek

V pondělí je na programu dohrávka Premier League, Sunderland hostí fotbalisty Stoke. V druhé německé lize Cáchy přivítají Kaiserslautern. Po Australian Open pokračuje tenisová sezóna v Santiagu de Chile, Záhřebu a Johannesburgu.

V úterý se hraje 47. kolo extraligy, hokejisté Zlína ve šlágru hostí vedoucí Plzeň. V dohrávkách 21. kola Premier League změří síly West Ham s Wolverhamptonem a Hull s Chelsea. U Tipsportu může vsázet i na evropské hokejové ligy, pokračuje basketbalová Evropská liga.

Ve středu prvoligové fotbalové týmy ladí formu na start jarní části Gambrinus ligy, 45. kolem pokračuje první hokejová liga. Fulham v dohrávce 21. kola Premier League přivítá fotbalisty Portsmouthu. V plném proudu jsou zámořské soutěže – basketbalová NBA i hokejová NHL.

Plzeň přivítá hokejisty Liberce

Ve čtvrteční předehrávce 48. kola extraligy Plzeň přivítá hokejisty Liberce. Ve slovenské hokejové lize Nitra změří síly s Žilinou, v Německu pak Ingolstadt s Mannheimem.

V pátek se hrají zbývající duely 48. kola hokejové extraligy, basketbalistky ZVVZ USK Praha přivítají v Evropské lize Valencii. V německé bundeslize fotbalisté Herthy Berlín nastoupí v Brémách. Vsázet můžete i na evropské hokejové ligy.

V sobotu fotbalisté Sparty na soustředění ve Španělsku změří síly s Šachtarem Doněck, 46. kolem pokračuje první hokejová liga. V Brně české tenistky v prvním kole Fed Cupu přivítají Německo.

V neděli se svému závěru opět přiblíží hokejová extraliga, kterou čeká 49. kolo. Opět po týdnu zažije Premier League duel dvou ze tří nejlepších celků, Chelsea hostí Arsenal. V Miami skončí sezóna NFL, v Super Bowlu jsou Indianapolis a New Orleans.

Reklama