Hlavní obsah

Startují olympijské hry, na další šlágr se těší fanoušci Premier League

Po čtyřech letech je tu opět zimní olympiáda, tu letošní hostí kanadský Vancouver. Podrobně sledovat budeme nejen výkony českých sportovců, ale i veškeré zajímavé olympijské dění. V Anglii se po týdnu opět půjde na šlágr týmů z velké čtyřky, Arsenal přivítá Liverpool. V úterý je na programu 50. kolo hokejové extraligy, poslední dvě kola se odehrají až po OH.

Foto: Jonathan Hayward, ČTK/AP

Medaile pro olympijské hry 2010 ve Vancouveru

Článek

V pondělí se na start Gambrinus ligy chystají prvoligové fotbalové celky, v Liberci se hraje finále Českého poháru ve volejbale mužů (Liberec – Ostrava). Ženská varianta vyvrcholí v Prostějově (Prostějov – Brno). Druhá německá bundesliga má na programu duel 1860 Mnichov s Ahlenem.

V úterý se hraje poslední kolo hokejové extraligy (50. celkově) před olympijskou přestávkou. Anglická Premier League uvidí část zápasů 26. kola. V Minsku se čeští hokejisté do osmnácti let představí na mezinárodním turnaji, změří síly s Ruskem.

Ve středu fotbalisté Arsenalu na závěr smrtelné trojice zápasů přivítají dalšího silného soka, Liverpool. Tenisová sezóna pokračuje v Paříži, Rotterdamu, Pattaye a San Jose, 17. kolo má na programu házenkářská extraliga mužů. V Itálii vedoucí Inter Milán zavítá na hřiště fotbalistů Parmy. Osmifinále Evropské ligy čeká basketbalistky Brna a USK Praha.

Rallye startuje ve Švédsku

Ve čtvrtek volejbalistky Modřanské Prostějov v úvodním zápase 1. kola play-off přivítají Scavolini Pesaro. Pokračuje hokejová NHL i evropské hokejové ligy. Sezóna rallye se rozběhne v Karlstadu Švédskou rallye.

V pátek startují ve Vancouveru zimní olympijské hry, fotbalisté Českých Budějovic změří síly s Dubnicou. Fotbalisté AC Milán v 24. kole Serie přivítají Udine, v Německu Mönchengladbach změří síly s Norimberkem.

V sobotu druhými zápasy pokračuje osmifinále play-off první hokejové ligy, sázet u Tipsportu můžete na bundesligový zápas Bayern Mnichov - Dortmund.

V neděli Karviná přivítá v souboji dvou někdejších bašt házené Plzeň, ve španělské La Lize Atlético Madrid hostí FC Barcelonu.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články