Hlavní obsah

Olympiáda je v plném proudu, začíná play-off fotbalové Ligy mistrů

Další fáze sezóny v tomto týdnu odstartuje pro fotbalovou Ligu mistrů i Evropskou ligu. Nejprestižnější evropský pohár zpestří osmifinálový duel dvou gigantů – AC Milán s Manchesterem City. Již čtvrtfinále první ligy uvidí tuzemští hokejoví fanoušci. V plném proudu je olympiáda ve Vancouveru, kde o medaile bojují i čeští sportovci.

Foto: Antonio Calanni, ČTK/AP

Ilustrační foto

Článek

V pondělí fotbalisté Plzně v přípravě změří ve Španělsku síly s FC Randers, třetími zápasy pokračuje osmifinále play-off první hokejové ligy. V dohrávce 22. kola druhé německé ligy fotbalisté Duisburgu přivítají Kaiserslautern.

I v úterý týmy fotbalové Gambrinus ligy ladí formu na jarní část sezóny. Jablonec se na Kypru utká s GKS Belchatów, Olomouc přivítá Nitru. V dohrávce 23. kola Premier league se Manchester City představí ve Stoke. Úvodními zápasy odstartuje osmifinále fotbalové Ligy mistrů. Ve šlágru dvou gigantů AC Milán hostí Manchester United, Real Madrid nastoupí v Lyonu. Ve 3. kole Evropské ligy Everton změří síly se Sportingem Lisabon.

Ve středu se hraje skupina o udržení v první hokejové lize, Šumperk přivítá Beroun. V utkání 32. kola Premier League se utkají Wigan a Bolton. Pokračuje i osmifinále ligy mistrů, Bayern Mnichov hostí Fiorentinu, fotbalisté FC Porto přivítají Arsenal.

Ajax v Evropské lize přivítá Juventus

I ve čtvrtek pokračuje tenisová sezóna, hraje se v Buenos Aires, Marseille, Bogotě, Dubaji nebo Memphisu. Většinu úvodních zápasů 3. kola Evropské ligy uvidí fotbaloví fanoušci, mezi nejzajímavější patří duel Ajaxu Amsterodam s Juventusem Turín. Po Zápasu hvězd pokračuje sezóna basketbalové NBA.

V páteční předehrávce 23. kola bundesligy Hoffenheim přivítá Mönchengladbach. Na rozdíl od české extraligy nemají olympijskou přestávku další evropské hokejové ligy, hraje se například ve Finsku nebo na Slovensku.

V sobotu čekají přípravy fotbalisty Sparty i Slavie, v Premier League se představí nejlepší tři celky soutěže. Chelsea hraje ve Wolverhamptonu, Manchester United v Evertonu a Arsenal přivítá Sunderland.

V neděli startuje čtvrtfinále play-off první hokejové ligy, v němž už budou znát soupeře Ústí nad Labem, Chomutov, Olomouc a Hradec Králové. Ve 27. kole Premier League Manchester City změří síly s Liverpoolem, v Německu se zase těší na zápas Brémy - Leverkusen.

Reklama