Hlavní obsah

Šlágrem týdne Davis Cup v Belgii, reprezentaci čeká příprava ve Skotsku

Šlágrem tohoto týdne jsme zvolili první kolo Davis Cupu, v němž se na finálovou účast v minulém ročníku pokusí navázat čeští tenisté. Ti se představí v Belgii. Fotbalovou reprezentaci v přípravě vyzve domácí Skotsko, po olympijské přestávce zakončí svoji základní část hokejová extraliga.

Foto: David Ramos, ČTK/AP

Čeští tenisté ze stříbrnými "Mísami na salát" zleva Radek Štěpánek, Tomáš Berdych, Jan Hájek a Lukáš Dlouhý.

Článek

V pondělí se duelem Plzeň – Ostrava dohrává 17. kolo Gambrinus ligy, o dalším postupujícím se může rozhodnout ve čtvrtfinále play-off první hokejové ligy. Olomouc vede nad Jihlavou 3:1 na zápasy. Ve druhé německé bundeslize Cáchy přivítají Düsseldorf.

V úterý můžete u Tipsportu vsázet na přípravné utkání fotbalistů Irska s Brazílií, pokračují hokejové ligy ve Švédsku, Finsku a Německu. Basketbalisté Nymburka se v osmifinálové skupině Evropského poháru ULEB představí v Bělehradě. Volejbalisty Dukly Liberec čeká čtvrtfinálová odveta Vyzývacího poháru na hřišti Stade Poitevin Poitiers.

Ve středu po olympijské přestávce pokračuje extraliga, v předposledním 51. kole základní části si postup do předkola play-off mohou zajistit hokejisté Slavie. Těm stačí ve Zlíně získat bod. V Uherském Hradišti fotbalová jednadvacítka přivítá Finsko, seniorská reprezentace se v přípravě představí v Glasgowě.

Ve čtvrtek můžete u Tipsportu vsázet na evropské hokejové ligy, ve druhé fotbalové lize béčko Sparty přivítá Třinec. V mexickém Leónu startuje druhý díl mistrovství světa v rallye.

Extraliga ukončí svoji základní část

V pátek se uzavře základní část hokejové extraligy, budou známy všechny dvojice pro osmifinále play-off a nasazení pro čtvrtfinále. Jistotu první příčky si už vybojovala Plzeň. V Bree se rozběhne duel prvního kola Davisova poháru, domácím Belgičanům budou čelit čeští tenisté.

V sobotu pokračuje pěti zápasy fotbalová Gambrinus liga, do bojů v Premier League zasáhnou největší favorité. Zajímavé zápasy slibuje i los německé bundesligy. V plném proudu jsou samozřejmě obě zámořské soutěže – hokejová NHL a basketbalová NBA.

V neděli pokračuje nejvyšší fotbalová soutěž, Kladno na Strahově přivítá Spartu, Ostrava hostí Jablonec. V italské fotbalové lize AS Řím přivítá AC Milán, v Německu se Leverkusen představí v Norimberku. Dvanáct zápasů má na programu Kontinentální hokejová liga.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama