Hlavní obsah

Šlágrem týdne start MS formule 1, hokejovou extraligu čeká předkolo play-off

Událostmi nabitý je tento týden. Na jeho konci odstartuje nový ročník seriálu mistrovství světa formule 1, pořádnou porci zápasů si budou moci vychutnat fotbaloví příznivci. Vedle ligových soutěží se hrají osmifinálové odvety Ligy mistrů, pozadu nezůstane ani Evropská liga. Hokejoví fanoušci se těší na úvod vyřazovacích bojů – už v pondělí začíná předkolo play-off. V Dauhá se v pátek rozběhne mistrovství světa v halové atletice.

Foto: Bruno Domingos, Reuters

Rubens Barrichello (zleva), Ross Brawn a Jenson Button slaví spolu s týmem zisk titulu mistrů světa - ilustrační foto.

Článek

V pondělí se představí pražská S ve fotbale i hokeji. V dohrávce 18. kola Gambrinus ligy obhájce titulu přivítá České Budějovice, předkolo hokejového play-off sešívaní odstartují proti Litvínovu. Ve druhém osmifinále Liberec přivítá České Budějovice. V 29. kole Premier League se Liverpool představí ve Wiganu.

V úterý pokračuje osmifinále play-off extraligy, druhá nejvyšší hokejová soutěž už má na programu semifinále. Chomutov se utká s Olomoucí, Ústí nad Labem přivítá Hradec Králové. Basketbalisté ČEZ Nymburk se v osmifinálové skupině Evropského poháru ULEB utkají s Ankarou. Poslední Portsmouth v dohrávce Premier League změří síly s Birminghamem, Sunderland přivítá Bolton. Odvety osmifinále čekají fotbalovou Ligu mistrů.

Ve středu se dohrává odložený zápas 16. kola GL, Teplice přivítají Plzeň. Další dvě odvety osmifinále Ligy mistrů uvidí fotbaloví fanoušci, po vítězství v Miláně nad AC může doma stvrdit postup Manchester United. Tenisté i tenistky hrají turnaj série masters v Indian Wells.

Ve čtvrtek se osmifinále hokejového play-off přesune do Litvínova a Českých Budějovic, úvodní osmifinálové duely má na programu fotbalová Evropská liga. Hokejoví fanoušci půjdou fandit svým oblíbencům ve Finsku, Německu, Švédsku a samozřejmě také v NHL.

Atleti se porvou o tituly na MS v Dauhá

V pátek se hraje pražské derby ve druhé lize, fotbalisté Dukly přivítají béčko Sparty. Případné čtvrté zápasy mohou čekat předkolo play-off hokejové extraligy, třetí duely určitě uvidí fanoušci v první hokejové lize. Lídr Serie A Inter Milán se představí v Catanii, v bundeslize můžete u Tipsportu vsázet na duel Schalke - Stuttgart. V Dauhá se rozbíhá mistrovství světa v halové atletice.

V sobotu čeká těžký soupeř na fotbalisty Slavie, do Edenu zavítají Teplice. Čtvrté zápasy má na programu semifinále první hokejové ligy, na londýnské derby Chelsea – West Ham United se těší fanoušci Premier League. V Rusku se rozbíhá nový ročník fotbalové ligy, jako první do hry zasáhnou Samara a Petrohrad.

V neděli se hraje šest duelů fotbalové Gambrinus ligy, nejzajímavějším nejspíše bude duel Mladé Boleslavi se Spartou. O zbývajících dvou čtvrtfinalistech hokejového play-off se bude rozhodovat v případě nerozhodných stavů 2:2 na zápasy. Dva aspiranti na vítězství v bundeslize změří síly – do Leverkusenu zamíří Hamburk. V Bahrajnu se rozběhne seriál mistrovství světa formule 1.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama