Hlavní obsah

Šlágrem týdne finále první hokejové ligy, pokračují fotbalové ligy

Šlágrem tohoto týdne jsme zvolili finále první hokejové ligy, v němž se rozhodne o prvním účastníkovi baráže. Podle očekávání se utkají Ústí nad Labem a Chomutov. V plném proudu jsou i čtvrtfinálové série hokejové extraligy. Mimořádnou dávku zápasu uvidí fanoušci fotbalové Gambrinus ligy, kterou čeká vložené středeční kolo. Tenisová sezóna pokračuje turnajem série Masters v Miami.

Foto: Vladimír Borgula

Archivní foto

Článek

V pondělí se dohrává 20. kolo Gambrinus ligy na Slovácku, které změří síly s mistrovskou Slavii Praha. Třetími zápasy pokračují čtvrtfinále hokejové extraligy, Liberec přivítá Plzeň a Slavia hostí Zlín. K finiši základní části směřuje hokejová NHL.

V úterý pokračují bitvy ve skupině o udržení v hokejové extralize, v Liberci a na Slavii se opět hraje čtvrtfinále. V Ústí nad Labem startuje finálová série první hokejové ligy, soupeřem domácím Lvům je podle očekávání Chomutov. Basketbalisté Nymburka v úvodním čtvrtfinále Evropského poháru ULEB přivítají Bilbao. V dohrávce 21: kola Premier League se utkají West Ham a Wolverhampton.

Ve středu se opět hraje Gambrinus liga, ve šlágru Jablonec přivítá pražskou Spartu. Druhý zápas má na programu finále první hokejové ligy, Chomutov opět vyjede na led v ústí nad Labem. Fotbalisté Chelsea nastoupí v Premier League v Portsmouthu, Manchester City v dohrávce 2. kola přivítá Everton. Volného termínu k ligovým duelům využijí i v Itálii a ve Španělsku a dalších evropských ligách.

Tenisté bojují v Miami

Ve čtvrtek se hrají dva zápasy Gambrinus ligy, Teplice hostí Slovácko a Slavia přivítá Liberec. Podle vývoje mohou stále pokračovat čtvrtfinálové série play-off hokejové extraligy. V Miami se hraje tenisový turnaj série Masters, na jehož zápasy můžete samozřejmě u Tipsportu vsázet.

Pražské derby má v pátek na programu druhá fotbalová liga, Dukla přivítá Viktorii Žižkov. Pokračuje skupina o udržení v hokejové extralize i případnými čtvrtfinále play-off. V německé bundeslize Bochum hostí Frankfurt.

V sobotu fotbalisté Mladé Boleslavi přivítají Plzeň, třetím duelem pokračuje finále první hokejové ligy. To bude tentokrát hostit Chomutov. Všichni tři favorité na titul v Premier League se zapojí do bojů v 32. kole. Ve finále francouzského Ligového poháru se fotbalisté Marseille utkají s Bordeaux. V německé bundeslize Leverkusen změří síly se Schalke.

V neděli se v Gambrinus lize hraje severočeské derby, Liberec přivítá Jablonec. Sparta se utká s Brnem, Bohemians 1905 pak s Teplicemi. Čtvrté utkání, které už může rozhodnout o účastníkovi baráže, čeká finále první hokejové ligy. Zajímavý zápas uvidí fanoušci v Itálii, AC Milán změří síly s Laziem Řím.

Reklama