Hlavní obsah

Šlágrem týdne řežba o mistra Premier League, MS formule 1 pokračuje v Sepangu

Koncem tohoto týdne se může rozhodovat o titulu v anglické Premier League, obhájce titulu Manchester United přivítá londýnskou Chelsea. Úvodními čtvrtfinále pokračuje fotbalová Liga mistrů i Evropská liga. Tuzemský pohár má taktéž na programu čtvrtfinále, nejzajímavějším by mělo být pražské derby Slavia – Sparta. O víkendu se jede Velká cena Malajsie formule jedna.

Foto: Jon Super, ČTK/AP

Útočník Manchesteru United Wayne Rooney po jedné ze svých branek

Článek

V pondělí se dohrává 22. kolo Gambrinus ligy, ostravský Baník přivítá pražskou Slavii. O posledním semifinalistovi extraligy se rozhodne v Ostravě, domácí hokejisté Vítkovic přivítají pražskou Spartu. V Premier League Manchester City změří síly s Wiganem.

V úterý pokračuje skupina o udržení v hokejové extralize, jistotu má zatím jen Kometa Brno. Ta se představí v Mladé Boleslavi, Kladno přivítá mistrovské Karlovy Vary. Fotbalová reprezentace do 17 let se v kvalifikaci ME utká v Břeclavi s Nizozemskem. Úvodní čtvrtfinále čeká fotbalovou Ligu mistrů, šlágrem je duel Bayernu Mnichov s Manchesterem United.

Druhé dvě čtvrtfinálové dvojice Ligy mistrů uvidí ve středu fanoušci fotbalové Ligy mistrů, parádní podívanou slibuje duel Arsenalu s FC Barcelona. Ve stejné fázi je i Ondrášovka Cup, který přinese tři zápasy. Páté utkání čeká finálovou sérii první hokejové ligy, opět se bude hrát v Ústí nad Labem. Odveta čtvrtfinále Evropského poháru ULEB zavede basketbalisty Nymburka do Bilbaa.

Pražské derby ve čtvrtfinále Ondrášovka Cupu

Ve čtvrtek je na programu tuzemský pohárový šlágr – první čtvrtfinále Slavia – Sparta. Úvodními čtvrtfinále se rozběhne další fáze fotbalové Evropské ligy. Ke svému finiši se blíží basketbalová NBA i hokejová NHL. V Ammánu se jede Jordánská rallye.

V pátek fotbalisté Vítkovic ve druhé lize změří síly s Hradcem Králové. Pokračuje skupina o udržení v hokejové extralize. V Premier League do Fulhamu přijede Wigan. V Sepangu se jedou tréninky na Velkou cenu Malajsie.

V sobotu se hrají tři zápasy Gambrinus ligy, úvodním zápasem startuje finále extraligy florbalistů. Čeští ragbisté se v utkání ME utkají s Belgií.

V neděli se může rozhodovat o titulu v Premier League, londýnská Chelsea se představí na hřišti obhájce titulu Manchesteru United. Šlágr má na programu i německá bundesliga, Schalke přivítá Bayern Mnichov. Třetí závod seriálu MS Formule 1 hostí malajský Sepang.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama