Hlavní obsah

Šlágrem týdne finále hokejové extraligy, MS formule 1 pokračuje v Číně

Událostí tohoto týdne jsme zvolili finále hokejové extraligy, v němž se o titul utkají Pardubice a Vítkovice. Naopak o udržení v baráži proti Chomutovu bojují hokejisté Mladé Boleslavi. Již v pondělí se po derby proti Slavii mohou vrátit do čela Gambrinus ligy fotbalisté Sparty. Stejní soupeři se utkají ve čtvrteční odvetě čtvrtfinále poháru. V neděli se v Číně jede další závod mistrovství světa formule 1.

Foto: Břetislav Fiala, ČTK

Pardubický David Havíř (vpravo) se raduje z branky v prodloužení v semifinále na ledě Liberce.

Článek

V pondělí se dohrává 24. kolo Gambrinus ligy, fotbalisté Sparty se v tradičním pražském derby utkají se Slavií. O něco blíže bundeslize se mohou přiblížit fotbalisté St. Pauli, v tabulce druhý hamburský tým hostí třetí Augsburg. Tenisová sezóna pokračuje v Monte Carlu, Barceloně a Charlestonu.

V úterý Viktoria Žižkov v 17. kole druhé ligy přivítá fotbalisty Mostu. Fotbalisté Chelsea mohou zvýšit náskok na čele Premier League, ve 25. kole přivítá Bolton. V Bělorusku bojují čeští hokejisté do 18 let na mistrovství světa, v Minsku změří síly s Ruskem.

Ve středu končí základní část basketbalové NBA, zámořská soutěž má na programu 14 zápasů. V utkání 18. kola nejvyšší fotbalové soutěže se utkají Příbram a Mladá Boleslav. Třetí duel baráže čeká na hokejisty Chomutova a Mladé Boleslavi. V Premier League se Arsenal představí na hřišti městského rivala Tottenhamu. Na MS hokejových osmnáctek se Češi utkají se Slováky. Úvodním finálovým duelem mezi Slovanem Bratislava a Košicemi startuje finále slovenské hokejové ligy.

Baráž pokračuje v Chomutově

Ve čtvrtek se opět hraje baráže o hokejovou extraligu, Mladá Boleslav se znovu představí v Chomutově. Posledního semifinalistu pozná Ondrášovka Cup, Sparta bude proti Slavii dohánět jednogólovou ztrátu. V Zubří čeští házenkáři v rámci turnaje O pohár České televize změří síly se Slovinskem. V Antalaye se jede čtvrtý díl mistrovství světa v automobilových soutěžích – Turecká rallye.

V pátek zahájí 23. kolo druhé ligy duel fotbalistů Vítkovic s pražskou Duklou, v Prostějově se v přípravě na mistrovství světa čeští hokejisté utkají se Slováky. Házenkáři se ve Zlíně postaví Rakušanům. V předehrávce 31. kola bundesligy fotbalisté Kolína nad Rýnem přivítají Bochum. Národní tým do 18 let se v Minsku utká s hokejisty Lotyšska.

V sobotu pokračuje Gambrinus liga, nejzajímavějším zápasem dne by měl být duel Plzně s Jabloncem. Úvodním zápasem odstartuje finále hokejové extraligy, kam se probojovaly týmy Pardubic a Vítkovic. Fotbalisty Tottenhamu opět čeká městské derby, tentokrát přivítají Chelsea. V Itálii se těší na zápas Interu Milán s Juventusem Turín.

V neděli ráno se v Číně jede velká cena formule 1, již čtvrtý závod seriálu mistrovství světa. Čtyři zápasy Gambrinus ligy budou moci sledovat fotbaloví fanoušci. Pátý duel baráže může čekat na hokejisty Mladé Boleslavi a Chomutova. Hokejová reprezentace do 18 let změří na MS síly s Finskem.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama