Hlavní obsah

Šlágrem týdne duel Ostrava - Sparta, hokejisté se chystají na MS ve Švédsku

Nejzajímavější událostí tohoto týdne jsme zvolili nedělní duel Gambrinus ligy mezi Ostravou a Spartou. Na Švédských hrách se čeští hokejisté budou připravovat na blížící se mistrovství světa. Semifinálové odvety čekají Ligu mistrů i Evropskou ligu, pokračují fotbalové ligy. Parádní podívanou slibuje například duel o titul v Premier League mezi Liverpoolem a Chelsea.

Foto: Milan Malíček, Právo

Sparťané Řepka a Vacek gratulují ke gólu Žofčákovi (uprostřed) - ilustrační foto.

Článek

V pondělí se dohrává 26. kolo Gambrinus ligy, fotbalisté Ostravy se v případě vítězství v Dolíčku nad Bohemians 1905 opět bodově dotáhnou na první Spartu. Ve španělské La Lize Pamplona přivítá Bilbao, druhé fotbalové ligy se hrají v Anglii a Německu.

Tenisová sezóna pokračuje v Římě, marockém Fesu a ve Stuttgartu, v úterý si u Tipsportu můžete vsadit i na 35. kolo francouzské fotbalové ligy. V semifinálové odvetě Ligy mistrů fotbalisté Lyonu budou dohánět jednogólovou ztrátu proti Bayernu Mnichov.

Ve středečním druhém semifinále Ligy mistrů čeká těžký úkol na obhájce trofeje FC Barcelona, která prohrála první duel v Miláně s Interem 1:3. Semifinálové odvety má na programu i tuzemský fotbalový pohár, Olomouc přivítá Plzeň a Slavia hostí Jablonec. Ke druhému kolu směřuje play-off zámořských soutěží NBA a NHL.

Hokejisté se ve Švédsku utkají s domácí reprezentací

Ve čtvrtek se rozhodne o finalistech fotbalové Evropské ligy, ve Stockholmu soubojem proti domácí reprezentaci zahájí čeští hokejisté Švédské hry. V jejich druhém čtvrtečním zápase Finové v Helsinkách změří síly s Ruskem.

V pátečním 25. kole druhé ligy se fotbalisté Vítkovic utkají se Zlínem, třetím utkáním pokračuje finále volejbalové ligy mezi Prostějovem Kladnem a Libercem.

V sobotu čeká fotbalovou Gambrinus ligu kvarteto zápasů, stejně tak tomu bude v druhé nejvyšší tuzemské soutěži. Ve 36. kole italské ligy fotbalisté AC Milán přivítají Fiorentinu, v Německu se ve 33. kole představí oba největší aspiranti na titul - Bayern Mnichov a Schalke. Ve finále Francouzského poháru se střetnou Monako a Paris St. Germain. Ve druhém zápase Švédských her se čeští hokejisté utkají s Finskem.

V neděli bude jasněji ohledně možného fotbalového mistra, ve šlágru 27. kola Ostrava přivítá Spartu. O titul se bude bojovat i v Anglii, vedoucí Chelsea hraje v Liverpoolu, Manchester United se představí v Sunderlandu.

Reklama