Hlavní obsah

Šlágrem týdne GP Turecka, čeští fotbalisté se utkají s USA

Šlágrem tohoto týdne jsme zvolili nedělní závod seriálu mistrovství světa formule 1, který hostí turecký Istanbul. Čeští fotbalisté se rozloučí s přípravným turné v USA duelem s domácí reprezentací, v Paříži odstartoval další grandslam tenisové sezóny – French Open. Předposlední kolo čeká tuzemskou druhou nejvyšší fotbalovou soutěž.

Foto: Gero Breloer, ČTK/AP

Safety car během Velké ceny Monaka - ilustrační foto

Článek

V pondělí si můžete vsadit na dohrávku druhé ligy, v níž fotbalisté Ústí nad Labem mohou udělat další krok směrem postupu v duelu proti Čáslavi. Na ME fotbalistů do 17 let česká reprezentace změří síly s Řeckem.

V úterý se fotbalisté Hlučína utkají s Mostem, Zlín změří síly s Třincem. Na cyklistickém Giro d’Italia se jede časovka na 12,9 kilometru. V noci na středu se čeští fotbalisté na turné v USA utkají s domácím výběrem.

V zámořských ligách NHL a NBA se rozhoduje o vítězích jednotlivých konferencí, ve středu si u Tipsportu můžete vsadit na utkání kvalifikace ME, v Plzni česká reprezentace změří síly s maďarskými házenkářkami. V moskevské kvalifikační skupině o postup na ME se reprezentační devatenáctka utká s fotbalisty Severního Irska.

Roland Garros je v plném proudu

Již od neděle je samozřejmě v plném proudu tenisové French Open, ve čtvrtek můžete vsázet i na tenisový turnaj v Nice. Ve Faru se jede Portugalská rallye, šestý díl MS v automobilových soutěžích.

V pátek se dozvíme jméno pořadatele fotbalového mistrovství Evropy 2016, kandidují Itálie, Francie a Turecko. V kvalifikaci na ME se české volejbalistky utkají s Maďarskem.

V sobotu se hraje předposlední kolo druhé fotbalové ligy, fotbalové týmy se chystají na blížící se mistrovství světa. České volejbalistky v kvalifikaci ME změří síly s Francií, semifinále Ligy mistrů má na programu házenkářská Liga mistrů.

V neděli se v Istanbulu jede další závod MS formule 1, v lichtenštejnském Vaduzu se rozhodne o fotbalovém mistrovi Evropy kategorie do 17 let. Ve Skövde se české házenkářky poperou o postup na ME s domácími Švédkami. Ve Veroně vyvrcholí 21. etapou Giro d‘Italia.

Reklama