Hlavní obsah

Šlágrem týdne fotbalové poháry, seriál F1 pokračuje v Maďarsku

Fotbalisté Sparty v úvodním utkání 3. předkola Ligy mistrů přivítají Lech Poznaň. Ostravský Baník se ve 3. předkole Evropské ligy představí na hřišti běloruského Dněpru Mogilev, Jablonec pak vyběhne na trávník Apoelu Nikosie. V Barceloně startuje mistrovství Evropy v atletice, seriál MS formule 1 pokračuje Velkou cenou Maďarska.

Foto: Nigel Roddis, Reuters

Fotbal - ilustrační foto

Článek

V pondělí si můžete u Tipsportu vsadit na dohrávku 2. kola Gambrinus ligy, nováček z Hradce Králové bude potvrzovat vítězství nad Spartou v utkání proti Bohemians 1905. Ve 2. kole dánské ligy fotbalisté Odense přivítají Randers.

Tenisová sezóna pokračuje v Umagu, Gstaadu, Istanbulu, Los Angeles a Stanfordu, v úterý si můžete u Tipsportu vsadit i na úvodní duel 3. předkola Ligy mistrů, v němž fotbalisté Sparty přivítají polský Lech Poznaň.

Ve středu se fotbalisté Teplic v přípravě střetnou s 1. FC Norimberk, další zápasy 3. předkola má na programu fotbalová Liga mistrů. Play-off čeká v Německu baseballisty na mistrovství Evropy.

Jablonec jde do boje v Evropské lize

Ve čtvrtek již můžete vyrazit na hokejové přípravy, Zlín se v Havlíčkově Brodu utká se Spartakem Moskva, české Budějovice se představí v Písku. Úvodními zápasy startuje 3. předkolo Evropské ligy. Ostravský Baník se představí na hřišti běloruského Dněpru Mogilev, Jablonec pak vyběhne na trávník Apoelu Nikosie. V Jyväskylä se rozběhne Finská rallye, osmý podnik MS v automobilových soutěžích.

Páteční předehrávku 3. kola Gambrinus ligy obstará duel Ústí nad Labem proti Liberci, ve druhé lize fotbalisté Jihlavy přivítají Varnsdorf. Hokejisté Vítkovic v přípravě změří síly s HC Nitra.

V sobotu se mohou fotbaloví fanoušci těšit na utkání Slavie s Mladou Boleslaví, Slovácko přivítá Hradec Králové. Druhá fotbalová liga má na programu tři utkání.

V neděli se jede Velká cena Maďarska formule 1, čtyři utkání čekají fotbalovou Gambrinus ligu. Nejzajímavějším bude severočeské derby mezi Jabloncem a Teplicemi. V Mnichově probíhá MS ve sportovní střelbě.

Reklama