Hlavní obsah

Šlágrem týdne odvety fotbalových pohárů, začíná hokejový Tipsport Cup

Šlágrem tohoto týdne jsme zvolili odvetné zápasy fotbalových pohárů, o postup bojuje kvarteto českých týmů. V pátek se rozběhnou boje v tradičním letním hokejovém Tipsport Cupu, o víkendu pak zahájí novou fotbalovou sezónu ve Francii, Nizozemsku a Polsku. Tuzemská nejvyšší soutěž má již na programu třetí kolo. V neděli se o anglický Superpohár utkají Chelsea a Manchester United.

Foto: Petr Horník, Právo

Jakub Navrátil z Plzně (vlevo) bojuje o míč s Tomášem Sivokem v dresu Besiktase Istanbul v utkání předkola Evropské ligy.

Článek

V pondělí si můžete vsadit na dohrávku Gambrinus ligy mezi Příbramí a Olomoucí, v Rusku Tomsk změří síly s fotbalisty Novosibirsku. Čeští basketbalisté se v přípravě představí v Litvě. Tenisová sezóna pokračuje v Kodani a San Diegu.

V úterý si můžete u Tipsportu vsadit na přípravné hokejové zápasy, v Havlíčkově Brodu se Liberec utká se Spartakem Moskva. Dvě odvety třetího předkola má na programu fotbalová Liga mistrů.

Ve středu se hokejisté Brna představí v Bratislavě v přípravném duelu se Slovanem, jednogólový náskok z domácího zápasu budou v boji o Ligu mistrů v Poznani hájit fotbalisté Sparty.

Startuje hokejový Tipsport Cup

I ve čtvrtek si můžete vsadit na hokejové přípravy, fotbalisté Jablonce v odvetě 3. předkola Evropské ligy hostí Apoel Nikósie. Ve stejné soutěži bude Ostrava dohánět jednogólovou ztrátu z běloruského Mogileva a Plzeň se představí na trávníku Besiktase Istanbul.

Páteční předehrávku fotbalové GL obstarají Brno a Slavia, úvodními zápasy se rozběhnou boje v letním hokejovém Tipsport Cupu. Další mítink atletické Diamantové ligy bude hosti Stockholm.

V sobotu fotbalisté Bohemians 1905 přivítají Slovácko, čtyřmi zápasy pokračuje i druhá nejvyšší soutěž. Rozběhnou se i boje v divizích. Nejvyšší fotbalová soutěž odstartuje ve Francii, Nizozemsku a Polsku. Vsázet můžete i na tenisové turnaje v Montrealu a Cincinnati.

V nedělním šlágru 3. kola nejvyšší soutěže změří síly pohároví zástupci Sparta a Ostrava, zajímavou podívanou slibuje i severočeské derby Liberec – Jablonec. V Tipsport Cupu Sparta přivítá České Budějovice. V Anglii se těší na ostrý start nové sezóny, v souboji o Superpohár se utkají Chelsea a Manchester United.

Reklama