Hlavní obsah

Šlágrem týdne příprava fotbalové reprezentace proti Lotyšsku

Nejzajímavější událostí tohoto týdne jsme zvolili přípravné utkání fotbalové reprezentace, která se v Liberci utká s Lotyšskem. Jednadvacítka v kvalifikaci ME přivítá fotbalisty San Marina, v neděli se rozběhne další ročník fotbalové Premier League. O víkendu se v Brně jede motocyklové GP České republiky. Pokračuje letní hokejový Tipsport Cup i tenisová sezóna.

Foto: Brian Snyder, Reuters

Martin Fenin předskočil Američana Steva Cherundola.

Článek

V pondělí si můžete u Tipsportu vsadit na dvě dohrávky fotbalové Gambrinus ligy. Fotbalisté Hradce Králové přivítají Plzeň, České Budějovice se představí v Teplicích. V prvním kole Tipsport Cupu Sparta změří v Berouně síly se Znojmem. Basketbalová reprezentace se utká v Děčíně s Estonskem.

V úterý se hraje osm zápasů hokejového Tipsport Cupu, volejbalisté se v přípravě utkají s reprezentací Austrálie. Na Memoriálu Ivana Hlinky se česká osmnáctka utká s hokejisty Finska. Fotbalisté Itálie změří v Londýně síly s Pobřežím Slonoviny, v New Yorku domácí Američané přivítají Brazílii.

Ve středu se v Praze reprezentační jednadvacítka v kvalifikaci o postup na ME utká se San Marinem, seniorská reprezentace v Liberci přivítá Lotyšsko. Tenisová sezóna pokračuje v Montrealu a Cincinnati.

Ve čtvrtek čekají přípravy na hokejisty Zlína, Kladna, Třince a Litvínova. V Praze se hraje mezinárodní florbalový turnaj Czech Open. V americkém Kohleru startuje PGA Championship, golfový turnaj kategorie major.

Příbram v předehrávce GL hostí Spartu

V páteční předehrávce 5. kola Gambrinus ligy Příbram přivítá fotbalisty Sparty, v druhé nejvyšší soutěži Jihlava změří síly se Znojmem. Úvodními tréninky odstartuje program motocyklové GP České republiky. Londýn hostí další podnik atletické Diamantové ligy.

V sobotu fotbalisté Ostravy změří síly s Olomoucí, v Praze vyvrcholí florbalové Czech Open. Svého vítěze pozná Memoriál Ivana Hlinky, v němž se poměřují hokejové reprezentace do 18 let. Úvodním kolem startuje anglická Premier League i nejvyšší skotská soutěž. Basketbalisté se v kvalifikaci ME představí na Slovensku.

V neděli se hrají čtyři zápasy nejvyšší fotbalové soutěže, Slavia přivítá Liberec. Hokejisté Plzně a Kladna se představí na Eislöwen Cupu v Drážďanech, Livínov se v Sursee utká s Ambri-Piottou. V Brně se jede 10. závod MS silničních motocyklů. Fotbalisté Liverpoolu se na úvod Premier League utká s Arsenalem.

Reklama