Hlavní obsah

Šlágrem týdne fotbalová Liga mistrů, startuje bundesliga

Nejzajímavější událostí tohoto týdne jsme zvolili zápasy 4. předkola Ligy mistrů, ve které se o lukrativní účast v základní skupině fotbalisté Sparty utkají s Žilinou. O víkendu se rozběhne německá bundesliga, v Čeladné se sejdou špičkoví evropští golfisté. V plném proudu je tuzemská Gambrinus liga.

Foto: Jaroslav Podhorský, ČTK

Pavel Hapal po postupu Žiliny do čtvrtého předkola Ligy mistrů

Článek

V pondělí jsou na programu dvě dohrávky 5. kola Gambrinus ligy. Fotbalisté Brna se o první body v sezóně pokusí v duelu s Mladou Boleslaví, předposlední Teplice se představí v Ústí nad Labem. Ve 3. kole Tipsport Cupu hokejisté Českých Budějovic změří síly s mistrovskými Pardubicemi. Do nové sezóny Premier League vstoupí Manchester United, který hostí fotbalisty Newcastlu.

V úterý si u Tipsportu můžete vsadit na druholigový duel mezi fotbalisty Vlašimi a Mostu, pokračuje letní hokejový Tipsport Cup. Fotbalisty Sparty čeká poslední kolo bojů o Ligu mistrů, na Letné hostí slovenskou Žilinu. Basketbalisté v kvalifikaci ME přivítají Kypr.

Tenisová sezóna pokračuje v zámoří, o body do žebříčků se bojuje v Montrealu a Cincinnati. Ve středu pokračují boje ve 4. předkole fotbalové Ligy mistrů, basketbalistky se v přípravě před MS střetnou s Polkami. V Porto Alegre se hraje odveta finále Poháru Osvoboditelů mezi brazilským Internacionalem a mexickou Guadalajarou.

Špičkoví evropští golfisté se představí v Čeladné

Ve čtvrtek se v Čeladné hraje Czech Open, golfový turnaj seriálu European PGA Tour. Čtvrté předkolo čeká i fotbalovou Evropskou ligu, čeští zástupci jsou už vyřazeni. V Curychu je na programu další díl atletické Diamantové ligy, v Trevíru se rozběhne Rallye Německo.

V páteční předehrávce Gambrinus ligy fotbalisté Hradce Králové přivítají Jablonec, ve druhé nejvyšší soutěži na pražskou Duklu přijede Třinec. Přípravné zápasy se zahraničními soupeři čekají na hokejisty Liberce, Plzně, Sparty a Kladna.

V sobotu se hrají tři zápasy fotbalové GL, nejzajímavějším by měl být duel Sparta – Plzeň. Ve druhém kole Premier League se Chelsea představí ve Wiganu. O italský Superpohár se v Miláně utkají fotbalisté Interu Milán a AS Řím, ve Španělsku je na programu již odveta Superpoháru, Barcelona přivítá Sevillu. První zápas skončil vítězstvím Sevilly 3:1.

V neděli fotbalisté Bohemians 1905 přivítají České Budějovice, Olomouc hostí Brno a Ostrava se představí v Mladé Boleslavi. Fotbalisté Manchesteru United vyběhnou na trávník ve Fulhamu, v Německu Dortmund změří síly s Leverkusenem.

Reklama