Hlavní obsah

Šlágrem týdne kvalifikace fotbalového ME, startuje tenisové US Open

Nejdůležitější událostí tohoto týdne jsme zvolili úvodní zápasy kvalifikace mistrovství Evropy 2012, čeští fotbalisté mají na úvod volno. V New Yorku se rozebíhá tenisové US Open, v plném proudu je basketbalové mistrovství světa. Ve Španělsku se jede tradiční cyklistická Vuelta.

Foto: David Gray, Reuters

Ilustrační foto

Článek

V pondělí si můžete vsadit na dohrávku Gambrinus ligy, v níž Brno přivítá Spartu. Hokejisté Liberce v přípravě změří síly s Litvínovem. Do nového ročníku Serie A vstoupí mistrovský Inter Milán na trávníku Boloni, nedávný vítěz Superpoháru Atlético Madrid přivítá fotbalisty Gijónu. Ve Španělsku pokračuje třetí etapou tradiční cyklistická Vuelta.

I v úterý si můžete u Tipsportu vsadit na probíhající mistrovství světa v basketbale mužů, v New Yorku se rozebíhá tradiční tenisové US Open. Ve druhém kole Ondrášovka Cupu se představí fotbalisté Olomouce, v semifinále Tipsport Cupu se hokejisté Mladé Boleslavi střetnou se Znojmem.

Ve středu je na programu 2. Kolo tuzemského fotbalového poháru, ve druhém semifinále Tipsport Cupu se Plzeň utká s Třincem.

I ve čtvrtek se na nový ročník Tipsport extraligy chystají hokejové kluby, stále můžete vsázet na tenisové US Open i basketbalové MS.

Španělé odstartují kvalifikaci ME v Lucembursku

V páteční předehrávce druhé ligy fotbalisté pražské Dukly přivítají Most, úvodními zápasy se rozběhne kvalifikace ME 2012. Fotbalisté Slovenska přivítají Makedonii, obhájci zlata Španělé se představí v Lucembursku. Prvním kolem odstartuje německá hokejová liga.

V sobotu uvidí fotbaloví fanoušci tři zápasy druhé ligy, zajímavou podívanou slibuje duel Sokolova s Viktorií Žižkov. Ve druhém kole Ondrášovka cupu se fotbalisté Sparty představí ve Voticích.

V neděli se na německém Nürbürgringu jede 11. závod mistrovství světa superbiků, v Misanu je na programu GP San Marina, 12. závod MS silničních motocyklů.

Reklama