Hlavní obsah

Šlágrem týdne kvalifikace fotbalového MS, finišuje US Open

Šlágrem tohoto týdne jsme zvolili start českých fotbalistů v kvalifikaci fotbalového ME 2012, soupeřem je Litva. Reprezentace do 21 let změří síly s Islandem, v New Yorku pokračuje poslední grandslam sezony US Open. Po reprezentační přestávce pokračuje nejvyšší fotbalová soutěž, pátečním finále mezi Plzní a Znojmem vyvrcholí hokejový Tipsport Cup. V neděli se v Monze jede další závod seriálu MS formule 1.

Foto: Petr Horník, Právo

Tomáše Rosického brání Lotyši Mihadjuks (vlevo) a Ivanovs.

Článek

V pondělí si můžete vsadit na osmifinále mistrovství světa v basketbale, české juniorské volejbalistky se na ME v Srbsku utkají s Nizozemkami. V New Yorku pokračuje tenisové US Open.

V úterý se hrají tři utkání druhého kola Ondrášovka Cupu, ligový lídr z Plzně se představí v Mostě. Na novou sezónu Tipsport extraligy se chystají hokejové týmy, mistr z Pardubic změří síly s Brnem. Fotbalová jednadvacítka se v kvalifikaci ME utká v Jablonci s Islandem, reprezentační áčko v Olomouci odstartuje kvalifikační boje o ME 2012.

Ve Španělsku se jede tradiční cyklistická Vuelta, ve středeční přípravě se volejbalisté utkají s Tuniskem. Basketbalistky zase v Brně změří sílu s Řeckem. Sázet u Tipsportu můžete i na čtvrtfinále basketbalového MS. Seriál MS v rallye pokračuje v Japonsku.

Liberec v předehrávce GL hostí Ostravu

Ve čtvrtek jsou na programu hokejové přípravy Slavia – Liberec a Litvínov – Ústí nad Labem, hrají se hokejové ligy na Slovensku a v Rusku.

V páteční předehrávce 8. kola první ligy fotbalisté Liberce přivítají Ostravu, ve druhé lize Jihlava přivítá Čáslav. Finále Tipsport Cupu svedlo proti sobě hokejové týmy Plzně a Znojma, rozbíhá se švýcarská hokejová liga. Ve třetím kole německé bundesligy fotbalisté Hoffenheimu hostí Schalke.

V sobotu fotbalisté Sparty hrají s Jabloncem, na Slovácko přijedou České Budějovice. Úvodním kolem startuje tuzemská házenkářská extraliga, fotbalovou Premier League čeká londýnské derby West Ham – Chelsea. V Německu se těší na šlágr Bayern Mnichov – Brémy. Ukrajinský boxer Vladimir Kličko by se měl utkat s Nigerijcem Samuelem Peterem o titul organizací WBO a IBF v těžké váze.

V neděli se v Monze jede další závod MS formule 1, první fotbalová liga pokračuje čtyřmi zápasy. Fotbalisté Manchesteru United se představí v Evertonu, Liverpool zajíždí na trávník Birminghamu. V Istanbulu vyvrcholí basketbalové MS.

Reklama