Hlavní obsah

Šlágrem týdne start Tipsport extraligy, fotbalisté Sparty hostí Palermo

Nejzajímavější událostí tohoto týdne jsme zvolili start nejvyšší hokejové soutěže – Tipsport extraligy. Rozběhnou se také skupinové fáze evropských fotbalových pohárů. V Lize mistrů zástupce nemáme, v Evropské lize pak Sparta přivítá Palermo. Čeští tenisté se v semifinále Davis Cupu představí v Srbsku.

Foto: Jaroslav Ožana, ČTK

Brankář Pardubic Dominik Hašek s trofejí pro vítěze extraligy

Článek

V pondělí si můžete vsadit na dohrávku Gambrinus ligy, do Olomouce přijedou fotbalisté Mladé Boleslavi. Anglická Premier League uvidí souboj Stoke s Aston Villou. V Porubě se hokejisté Vítkovic v přípravě střetnou s Třincem.

V úterní dohrávce 6. kola druhé ligy fotbalisté Čáslavi přivítají sparťanské béčko, Ostrava se pokusí ukončit krizi ve druhém kole Ondrášovka Cupu ve Slavičíně, Liberec se představí v Kolíně. Úvodními duely se rozběhne skupinová fáze fotbalové Ligy mistrů.

Ta se hraje i ve středu, obhájce titulu Chelsea se představí v Žilině. Tenisová sezona pokračuje v Kuang-čou a Québeku. První hokejovou ligu čeká první kolo, Chomutov přivítá Vrchlabí a Ústí nad Labem se utká s Táborem. Hokejová sezona se rozběhne i ve Švédsku.

Ve čtvrtek fotbalisté Sparty ve skupině F Evropské ligy přivítají italské Palermo, v Rusku se jede Rallye hedvábné stezky. V rakouském Haugschlagu se rozběhne golfový turnaj seriálu Czech PGA Tour.

Tenisté bojují o finále Davis Cupu v Bělehradu

V páteční předehrávce Gambrinus ligy vicemistr z Jablonce přivítá Plzeň, úvodním kolem startuje nový ročník hokejové Tipsport extraligy. Mistrovské Pardubice ve šlágru kola změří síly s pražskou Spartou, Plzeň se v západočeském derby utká s Karlovými Vary. V předehrávce bundesligy fotbalisté Frankfurtu přivítají Freiburg. V semifinále Davis Cupu Francie přivítá Argentinu, čeští tenisté se představí v Srbsku.

V sobotu se hrají tři zápasy první fotbalové ligy, fotbalisté Arsenalu se v Premier League představí v Sunderlandu. Ve Španělsku se těší na souboj Atlétika Madrid s mistrovskou Barcelonou.

I v neděli pokračuje Gambrinus liga trojicí zápasů, v hokejové extralize se vítěz letního Tipsport Cupu Plzeň představí v Českých Budějovicích. Ve druhém kole házenkářské extraligy Karviná hostí pražskou Duklu. Ve šlágru Premier League Manchester United přivítá Liverpool, mistrovská Chelsea hostí nováčka z Blackpoolu.

Reklama