Hlavní obsah

Šlágrem týdne kvalifikace ME proti Skotsku, pokračuje Tipsport extraliga

Šlágrem tohoto týdne jsme zvolili utkání kvalifikace mistrovství Evropy, čeští fotbalisté přivítají v klíčovém duelu Skotsko. V plném proudu je hokejová extraliga, v pondělní dohrávce Gambrinus ligy druhá Olomouc hostí Spartu. Lídr GL Plzeň se v poháru představí ve Vlašimi.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Tomáš Rosický v obležení litevských fotbalistů Danileviciuse (vlevo) a Semberase v kvalifikačním utkání.

Článek

V pondělí se dohrává Gambrinus liga šlágrem mezi druhou Olomoucí a třetí Spartou, ve druhé německé lize Hertha Berlín změří síly s Cáchami. V první hokejové lize Chrudim přivítá Beroun.

Tenisová sezona pokračuje v Tokiu a Pekingu, vsadit si v úterý můžete na nejvyšší hokejové ligy ve Finsku, Švédsku a Švýcarsku. Samozřejmě můžete využít kursy na Tipsport extraligy, osmé kolo přináší například duel Vítkovic s Pardubicemi. V Ondrášovka Cupu Plzeň hraje ve Vlašimi, České Budějovice se představí v Hlavicích.

Na dva zápasy hokejové extraligy si můžete vsadit i ve středu, České Budějovice se utkají s Brnem, poslední Kladno nastoupí v Liberci. Ve druhé fotbalové lize Znojmo hraje se Sokolovem.

Hokejisté Sparty se pokusí chytit v Litvínově

Ve čtvrtek hokejisté Litvínova přivítají v Tipsport extralize Spartu. Pražané byli před sezonou považování za jednoho z největších favoritů, po šesti zápasech jsou ale předposlední. Hokejisté Omsku v Kontinentální lize přivítají Ufu. Úvodním kolem se rozběhne volejbalová extraliga.

V pátek má hokejová Tipsport extraliga na programu kompletní 9. kolo, fotbalovou reprezentaci čeká důležitý zápas proti Skotsku. Mistři světa Španělé přivítají Litvu, která dokázala v Olomouci vyhrát.

V sobotu fotbalisté Francie v kvalifikaci ME hostí Rumunsko, tři duely přináší druhá tuzemská fotbalová liga. Třinec hraje s Jihlavou, Most se Sezimovo Ústím a Vlašim změří síly s Duklou. Perfektní dosavadní bilanci budou házenkáři Plzně hájit v duelu s Hranicemi.

V neděli Karlovy Vary přivítají hokejisty Mladé Boleslavi, v předehrávce 10. kola Vítkovice hostí Zlín. Házenkáři Karviné přivítají v extralize Lovosice.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články