Hlavní obsah

Šlágrem týdne duel Sparty s Lausanne, hokejová Tipsport extraliga uzavře první čtvrtinu

Nejzajímavější událostí tohoto týdne jsme zvolili čtvrteční zápas Evropské ligy mezi fotbalisty Sparty a Lausanne. Na programu jsou i zápasy prestižní Ligy mistrů. Hokejová Tipsport extraliga uzavře svoji první čtvrtinu, v neděli se jede Velká cena Koreje formule 1.

Foto: Denis Siňjakov, Reuters

Pavel Mamajev z CSKA Moskva (vlevo) bojuje o balón s Jiřím Kladrubským ze Sparty.

Článek

V pondělí si můžete vsadit na dohrávku 12. kola první fotbalové ligy Slovácko – Olomouc, v Premier League fotbalisté Blackburnu přivítají Sunderland. Na futsalovém turnaji Grand Prix česká reprezentace změří v Brazílii síly s Libyí.

V úterý uzavře svoji první čtvrtinu hokejová Tipsport extraliga, dalším kolem pokračují základní skupiny fotbalové Ligy mistrů. Šlágrem je duel gigantů Real Madrid – AC Milán. Fandit svým klubům půjdou hokejoví fanoušci ve všech špičkových evropských soutěžích i v zámořské NHL.

Tenisová sezona i ve středu pokračuje v Lucemburku, Moskvě a ve Stockholmu. V první hokejová lize se hraje 11. kolo, v dohrávce 1. kola házenkářské extraligy pražská Dukla přivítá Zubří. Liga mistrů nabídne zápas Interu Milán s Tottenhamem Hotspur.

Do Prahy přijede Lausanne

Ve čtvrteční předehrávce Tipsport extraligy Litvínov přivítá hokejisty Slavie, fotbalisté Sparty v Evropské lize změří síly s Lausanne. Ve Španělsku se jede Katalánská rallye, 12. díl MS v automobilových soutěžích.

V pátek fotbalisté Teplic změří síly s Hradcem Králové, ve druhé nejvyšší soutěži Dukla Praha přivítá Sezimovo Ústí. V Tipsport extralize se hraje západočeské derby mezi Karlovými Vary a Plzní, Sparta se utká s mistrovskými Pardubicemi. V německé bundeslize se Hamburk utká s Bayernem Mnichov.

V sobotním 13. kole Gambrinus ligy vedoucí Plzeň zamíří do Mladé Boleslavi, v Premier League West Ham United hostí Newcastle. V Kontinentální lize hokejisté Omsku přivítají Novokuzněck. Basketbalisté Nymburka se v Jadranské lize představí v Zadaru.

V neděli si můžete vsadit na Velkou cenu Koreje formule 1, fotbalisté Ostravy se utkají s Jabloncem. V Tipsport extralize hokejisty Slavie vyzve Zlín. Ve šlágru Premier League změří Manchester City síly s Arsenalem, v Glasgowě se těší na tradiční derby Celticu s Rangers. Obřím slalomem v rakouském Söldenu se rozběhne sezona Světového poháru ve sjezdovém lyžování.

Reklama