Hlavní obsah

Šlágrem týdne duel AC Milán s Juventusem, startuje MS volejbalistek

Nejzajímavější událostí tohoto týdne jsme zvolili klání gigantů v italské lize. Fotbalisté AC Milán přivítají Juventus Turín. V Dauhá se hraje tenisový Turnaj mistryň. Házenkářský národní tým se v kvalifikaci ME 2012 utká s Řeckem. V Japonsku odstartuje volejbalové MS, kterého se zúčastní i české reprezentantky. Pokračují tuzemské soutěže – hokejová Tipsport extraliga i fotbalová Gambrinus liga.

Článek

V pondělí se fotbalisté Sparty pokusí odčinit kolaps v duelu proti Lausanne v domácí lize, v dohrávce 13. kola se představí v Liberci. Dohrávku má na programu i Tipsport extraliga, hokejisté Pardubic přivítají Třinec. V italské soutěži fotbalisté Neapole změří síly s AC Milán.

V úterní předehrávce Tipsport extraligy Mladá Boleslav hostí Spartu, hokejové ligy pokračují i ve Finsku, Německu, Švédsku, Švýcarsku i na Slovensku.

Tenisová sezona spěje ke svému závěru, nejlepší hráčky se představí na tradičním Turnaji mistryň. Muži pak bojují v Montpellieru, Vídni a Petrohradu. Ve středu se hrají úvodní zápasy osmifinále Ondrášovka Cupu, druholigová Viktoria Žižkov přivítá v pražském derby Slavii. Basketbalistky ZVVZ USK Praha v Evropské lize hostí Salamancu. Čeští házenkáři v kvalifikaci o postup na ME 2012 přivítají Řecko.

Liberec čekají v Tipsport extralize hokejisté Vítkovic

Ve čtvrtek hokejisté Liberce změří síly s Vítkovicemi, basketbalistky Frisco Sika Brno se v Evropské lize představí v italském Schiu. V plném proudu jsou zámořské soutěže NBA a NHL.

V páteční předehrávce Gambrinus ligy vedoucí Plzeň hostí Teplice, v Tipsport extralize je na programu 16. kolo. V italské lize FC Janov hostí fotbalisty Interu Milán, v Německu pak mistrovský Bayern Mnichov změří síly s Freiburgem. Volejbalistky na úvod MS čeká Nizozemsko.

V sobotu se hrají dva zápasy Gambrinus ligy, do boje půjdou pražská „S“. Slavia se představí v Příbrami, Spartu v Edenu přivítají Bohemians 1905. V Jadranské lize se ČEZ Nymburk utká s týmem Krko Novo Mesto. Zajímavou podívanou slibuje zápas Premier League mezi Manchesterem United a Tottenhamem, v Itálii na sebe zase narazí AC Milán a Juventus Turín. České volejbalistky změří na MS síly s Brazilkami.

V neděli se hrají čtyři zápasy fotbalové ligy, v 17. kole Tipsport extraligy na sebe opět narazí Slavia a Sparta. Volejbalistky se ve skupině B mistrovství světa utkají s Portorikem.

Reklama