Hlavní obsah

Šlágrem týdne VC Brazílie formule 1, pokračují fotbalové poháry

Nejzajímavější událostí tohoto týdne jsme zvolili Velkou cenu Brazílie formule 1, jejíž sezona míří ke svému finiši. Pokračují boje ve fotbalových evropských pohárech, pražská Sparta jede do švýcarského Lausanne. Ligu mistrů čeká šlágr AC Milán s Realem Madrid.

Foto: Bazuki Muhammad, Reuters

Fernando Alonso na trati singapurské velké ceny, nočního závodu F1.

Článek

V pondělní dohrávce Gambrinus ligy fotbalisté Jablonce přivítají Mladou Boleslav, v Anglické Premier League se West Bromwich představí v Blackpoolu a ve Španělsku Mallorca přivítá Levante. Pokračuje Světová série zámořské baseballové MLB.

V úterý se hraje 18. kolo Tipsport extraligy, v předehrávce 10. kola extraligy házenkáři Třeboně přivítají Karvinou. Ve fotbalové Lize mistrů Tottenham změří síly s obhájcem trofeje Interem Milán, do hry se zapojí i Barcelona a Manchester United. České volejbalistky se na MS utkají s Italkami.

Tenisová sezona pokračuje i ve středu, muži hrají v Basileji a Valencii. V úvodním osmifinále Ondrášovka Cupu fotbalisté Teplic změří síly s Českými Budějovicemi, v Lize mistrů se fanoušci těší na souboj AC Milán s Realem Madrid. První hokejová liga má na programu 15. kolo. V Evropské lize se basketbalistky Frisco Sika Brno utkají s Orenburgem, hráčky ZVVZ USK Praha nastoupí ve francouzském Tarbes. České volejbalistky se na MS střetnou s Keňou.

Slavia se v předehrávce GL utká s Jabloncem

Ve čtvrteční předehrávce Tipsport extraligy hokejisté Pardubic změří síly s Českými Budějovicemi, v plném proudu jsou zámořské ligy – basketbalová NBA i hokejová NHL.

V pátek se hraje 15. kolo první ligy, fotbalisté Slavie hostí Jablonec. V Tipsport extralize hokejisté Třince přivítají Zlín. Německá bundesliga uvidí duel Schalke se St. Pauli.

V sobotním 15. kole první ligy se fotbalisté Ostravy utkají s vedoucí Plzní, do Liberce zajíždí Hradec Králové. Ve Španělsku fotbaloví fanoušci uvidí Madridské derby mezi Realem a Atlétikem. V Jadranské lize se basketbalisté Nymburku představí v Záhřebu.

V neděli má Gambrinus liga na programu čtyři duely, hokejová Tipsport extraliga přináší šlágr mezi Českými Budějovicemi a Třincem. V Premier League se fotbalisté Liverpoolu utkají s Chelsea, v římském derby proti AS budou mít tentokrát výhodu domácího prostředí fotbalisté Lazia. V Brazílii se jede 18. závod sezony mistrovství světa formule 1.

Reklama