Hlavní obsah

260 korun + 27 správných tipů = 4 a půl milionu korun

To je rovnice, kterou se podařilo vyřešit sázkaři ze Semil a stal se tak několikanásobným milionářem. Většina správně tipnutých výsledků byla na fotbalová utkání Evropské ligy.

Foto: Tipsport, CO

Vítězné tikety

Článek

 „Úžasný tiket, na němž dominovala fotbalová Evropská liga, mu vynesl rovných 4.630.530 korun. To je šestá nejvyšší výhra v téměř dvacetileté historii Tipsportu“, doplňuje mediální zástupce Tipsportu Michal Peterka.

Ve čtvrtek 21. října se hrálo celkem 24 zápasů základních skupin Evropské ligy. Budoucí milionář si vybral 16 z nich. A pohárový čtvrtek proměnil ve zlatý důl, protože naprosto bezchybným fotbalovým odhadem položil základ k obří výhře. Ve čtyřech případech sáhl po poločasových výsledcích. Dalších sedm pohárových duelů Severočech pojistil dvojtipy. Vyplatilo se to třeba v případě italského obra Juventusu Turín, který v Salzburgu dotahoval vedení domácích zajištěné exslávistou Dušanem Šventem. Fotbalové menu v pěti bezchybných skupinách doplnil ještě jeden duel nejvyšší chilské soutěže a jedno utkání evropské kvalifikace hráčů do 17 let. Důležitou roli ovšem sehrál i hokej, který „obstaral“ první dvě skupiny sázenky. Úspěšný tipér prokázal zejména znalost severských soutěží. Ve švédské lize třikrát perfektně zacílil na výhru domácích, ve Finsku zase perfektně pojistil dvojtipy dva duely, které se rozhodovaly až v prodloužení. Bez problémů proběhl i duel Tipsport extraligy, v němž Litvínov porazil Slavii 2:0.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články