Hlavní obsah

Šlágrem týdne hokejová Karjala, poslední závod čeká MS formule 1

Jako nejvýznamnější událost tohoto týdne jsme zvolili hokejový turnaj Karjala, hrají se i odvetná osmifinále tuzemského fotbalového poháru. Fotbaloví fanoušci se těší na středeční derby v Manchesteru, v neděli se pak hraje milánské derby. V saúdskoarabském Abú Zabí o víkendu skončí sezona formule 1.

Článek

V pondělí si můžete u Tipsportu vsadit na dohrávku 15. kola Gambrinus ligy, fotbalisté Sparty přivítají nováčka z Ústí nad Labem. V 27. kole ruské ligy fotbalisté Spartaku Moskva nastoupí v Kazani. V Paříži se hraje tenisový turnaj mužů série Masters.

V úterní odvetě osmifinále Ondrášovka Cupu fotbalisté Slavie změří síly s druholigovou Viktorií Žižkov. V anglické Premier League Stoke přivítá Birmingham a Tottenham hostí Sunderland. České volejbalistky se na MS utkají s Kubánkami.

Ve středu se hraje dalších pět utkání domácího fotbalového poháru, 17. kolo má na programu první hokejová liga. Fotbalistky Sparty přivítají v odvetě osmifinále Ligy mistryň Linköpings FC, ve 12. kole Premier League se v manchesterském derby utkají City s United. Basketbalistky ZVVZ USK Praha změří síly se Spartakem Moskva, Brno nastoupí v Gorzówě. České volejbalistky se na MS utkají s Thajskem.

Karjalu Češi zahájí duelem proti Švédsku

Ve čtvrtek odstartuje hokejová Karjala, česká reprezentace se v Českých Budějovicích utká se Švédskem. Ve druhém zápase se domácí Finové střetnou s Ruskem. V plném proudu jsou i zámořské soutěže – hokejová NHL a basketbalová NBA.

V páteční předehrávce 16. kola se fotbalisté Slavie střetnou s ostravským Baníkem. V německé bundeslize změří Dortmund síly s Hamburkem. Vsadit si u Tipsportu můžete i na Německý hokejový pohár, domácí se utkají s Kanadou a Slovensko změří síly se Švýcarskem.

V sobotu se fotbalisté Sparty představí na Slovácku, ligový lídr z Plzně hostí Liberec. V házenkářské extralize Karviná změří síly s Plzní. V Jadranské lize basketbalisté Nymburku přivítají Partizan Bělehrad, hokejovou reprezentaci na Karjale čeká domácí Finsko.

V neděli se v Abú Zabí jede poslední závod formule 1, čtyři zápasy má na programu fotbalová Gambrinus liga. V Premier League Arsenal nastoupí v Evertonu, Chelsea hostí Sunderland. Italskou Serii A čeká milánské derby mezi Interem a AC. Hokejovou Karjalu národní tým zakončí duelem proti Rusku.

Reklama