Hlavní obsah

Štěpánka čeká v Miami domácí Reynolds

PRAHA

Ve druhém kole turnaje v Miami je tenista Radek Štěpánek. Českého daviscupového reprezentanta v sobotu čeká domácí Bobby Reynolds, který na úvod vyřadil Argentince Chelu.

Článek

Turnajová osmnáctka Štěpánek má za sebou skvělý úvod sezóny. V žebříčku ATP je na 19. místě, kam klesl o jednu příčku po prohře v prvním kole na turnaji v Indian Wells. Jinak ale třicetiletý tenista září.

Vyhrál turnaje v Brisbane a San Jose, do finále se dostal v Memphisu. Na Australian Open postoupil do třetího kola, v němž jej vyřadil Španěl Verdasco (toho porazil ve finále v Brisbane).

Reynolds je v žebříčku ATP na 64. příčce, v prvním kole šestadvacetiletý tenista vyřadil Argentince Chelu po divokém výsledku 0:6, 7:5 a 6:4. Štěpánek měl v prvním kole volný los.

Karvinský rodák se s Reynoldsem utkal jednou v kariéře, loni někdejší americkou juniorskou jedničku zdolal po tuhém boji v San Jose 7:5 a 7:6(5). Vítěz zápasu se ve třetím kole utká s úspěšnějším z dvojice Gonzalez (Chile) - Kunicyn (Rusko).

Na výhru českého tenisty vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 1,2, pokud věříte v úspěch domácího Reynoldse, je k dispozici kurs 3,6.

Reklama