Hlavní obsah

Vsaďte stovku na rychlý konec baráže a vyhrajte 182 korun

Očekáváte rychlý konec baráže o hokejovou extraligu? Vsaďte si na čtvrtou výhru Mladé Boleslavi v řadě a vyhrajte téměř dvojnásobek vkladu! Středočeši jsou zatím v sérii suverénní, po dvou domácích úspěších zvítězili i ve třetím duelu v Ústí nad Labem. Pokud na severu Čech vyhrají i dnes, zachrání se v nejvyšší soutěži.

Článek

Ústí mělo před sezónou ambiciózní plány a až do baráže vše šlapalo podle prognóz. Svěřenci trenéra Hořavy vyhráli základní část první ligy a v play-off je nedokázal nikdo zastavit.

V baráži po roce opět hrají s Mladou Boleslaví, která je před rokem poslala do nižší soutěže. A v ní budou nejspíše Ústečtí hrát i příští ročník. Pro postup by museli vyhrát čtyři zápasy v řadě, což se v historii nejvyšší soutěže stalo jedinkrát. Před jedenácti lety prohrávala Opava se Znojmem 0:3, ale dokázala průběh baráže zvrátit.

Severočeši stále marně hledají recept na brankáře Mladé Boleslavi Schwarze, kterého zatím jako jediný překonal veterán Janků. Jeho dva góly ale byly jedinými úspěchy Ústí ve třech duelech baráže.

Pokud očekáváte rychlý konec série a výhru Mladé Boleslavi ve čtvrtém zápase, můžete si vsadit v kursu 1,82. Na jakoukoliv výhru domácího Ústí nad Labem vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 1,78.

Reklama