Hlavní obsah

Vsaďte stovku na remízu Barcelony v Mnichově a vyhrajte 300 korun

PRAHA

Formalitou bude úterní odveta čtvrtfinále Ligy mistrů mezi Bayernem Mnichov a Barcelonou. Katalánský velkoklub minulý týden soupeře doma spláchl 4:0 (dva góly vstřelil Messi, po jednom Eto’o a Henry) a v Německu si hodlá postup mezi nejlepší čtyři celky Evropy pohlídat.

Článek

Bayern sice o víkendu rozstřílel Frankfurt 4:0, proti Barceloně se ale podobná kanonáda nedá očekávat. Španělský celek je považován za aktuálně nejlepší tým v Evropě. Bayern naposledy do semifinále Champions League postoupil v roce 2001, kdy soutěž vyhrál. Zatím žádný tým historie nepřekonal čtyřgólový deficit z prvního zápasu.

Mnichov na Nou Campu prohrál poprvé v aktuálním ročníku Ligy mistrů, vysoká porážka bude pravděpodobně znamenat jeho konec v prestižní soutěži. „Bylo by nerealistické, kdybychom říkali, že postoupíme,“ uvědomuje si trenér Bayernu Klinsmann. „Ale uděláme vše proto, abychom se rozloučili výhrou,“ dodal čtyřiačtyřicetiletý německý mistr světa z roku 1990.

Barcelona se po slabší fázi probrala i v domácí soutěži, v níž udržuje šestibodový náskok před Realem. Nyní nechce zaváhat v Lize mistrů. „Sice jsme jednou nohou v semifinále, ale i odvetu bereme velmi zodpovědně. Ve sportu se může stát cokoliv,“ uvpozorňuje trenér Guardiola.

Bayern bude postrádat zraněnou oporu ofenzívy Kloseho, k dispozici po zranění už naopak budou obránci Lahm a Lucio. Pondělní trénink vynechal s vysokou teplotou útočník Barcelony Henry, jehož by měl nahradit Hleb. Nastoupit nemůže distancovaný obránce Marquez.

Na vítězství Bayernu si můžete vsadit v kursu 2,8, na výhru Barcelony vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,4. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3.

Reklama