Hlavní obsah

Odčiní Jihlava porážku na Dukle?

PRAHA

S cílem napravit porážku na hřišti pražské Dukly jdou do páteční předehrávky 23. kola Druhé ligy fotbalisté Jihlavy. Vysočina je v tabulce třetí a má stejně bodů jako druhá Čáslav. Vítězstvím nad čtrnáctým Třincem se mohou opět přiblížit vedoucím Bohemians 1905.

Článek

Jihlava v minulém kole na Dukle vedla po gólu Veselého, ale po přestávce Dukla skóre otočila. V 50. minutě vyrovnal Kolomazník a o devět minut později rozhodl Kulvajt. „Jihlava má velice kvalitní tým. Výborná obranná fáze, gólman s ligovými zkušenostmi, vysocí stopeři dobře hrající hlavou,“ chválí na klubových stránkách soupeře třinecký asistent Miloš Koloničný.

Tip pro sázkaře:
Třinec sice v posledních dvou kolech získal slibné remízy, tristní bilanci proti Jihlavě neukončí. Vysočina si v boji o postup nemůže dovolit zaváhat.

Třinec přišel o vítězství nad Hradcem Králové v nastavení zápasu. Slezané vedli proměněné penaltě Doubka (60.), už po vypršení základní hrací doby vyrovnal Dvořák. Před rokem Slezané zažili skvělou jarní část soutěže, v níž sérií výher odvrátil hrozbu sestupu. O udržení bojuje Třinec i letos.

Jihlava dominuje vzájemným zápasům, všech sedm vyhrála při skóre 16:0! Předloni na podzim Třinec doma prohrál 0:2 (63. a 64. Simr). Jarní odvetu ovládla Jihlava 3:0 (21. a 37. Dupal, 55. Faldyna). V aktuálním ročníku Jihlava vyhrála vzájemný duel 1:0 (4. Rabušic).

Na vítězství Jihlavy si můžete vsadit v kurs 1,42. Na výhru Třince vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 6,5. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,9.

Reklama