Hlavní obsah

Slavia hodlá navázat na podzimní kanonádu proti Kladnu

Proti Kladnu chtějí fotbalisté pražské Slavie ukončit své střelecké trápení. V posledních třech utkáních nejvyšší soutěže mistrovský celek uspěl jedinkrát před týdnem proti Spartě a nelépe střílející celek Gambrinus ligy by chtěl neproduktivní sérii ukončit v pondělní dohrávce 24. kola.

Článek

Středočechům totiž Slavia na podzim nasázela pět gólů, což bylo její nejvyšší výhrou v aktuálním ročníku. Na konci srpna se dvakrát trefil Belaid, po jednom gólu přidali Necid, Toleski a Marek Jarolím.

Kladno navíc na Slavii neumí zahrát, v české lize Pražanům ještě nedalo gól a získalo jediný bod za bezbrankovou remízu před dvěma lety. Navíc se stejně jako Slavia potýká s koncovkou, na jaře vstřelilo v sedmi zápasech jen šest branek. Před týdnem prohrálo v Českých Budějovicích vysoko 0:3.

Slavia nadále dominuje soutěži a po remíze v derby minulý týden je blízko obhajobě. Pokud v Kladně vyhraje, bude mít šest kole před koncem ligy komfortní jedenáctibodový náskok.

Domácí postrádají pro disciplinární trest za čtyři žluté karty nejlepšího střelce Šilhana, zraněný je Mašanský. Slavia má na marodce pětici fotbalistů - Šmicra, Černého, Ivanu, Litteriho a Kaufmanna.

Na vítězství Kladna si můžete vsadit v kursu 5,3, na výhru Slavie vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 1,57. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,5.

Reklama