Hlavní obsah

Přiblíží se opět Real vedoucí Barceloně?

PRAHA

Fotbalisté Realu Madrid nadále bojují o mistrovský titul, který se ještě před několika týdny zdál být neuskutečnitelným snem. Několik zaváhání FC Barcelona a Bílý balet je najednou katalánskému celku na dostřel. Pokud Real vyhraje dnešní utkání 32. kola proti Getafe, bude na tradičního soupeře ztrácet jen tři body.

Článek

Možná poslední sezónu v Realu hraje italský mistr světa z roku 2006 Cannavaro. Toho by rád získal zpět Juventus Turín, který údajně za pětatřicetiletému obránci poslal zajímavou nabídku. Po sezóně totiž končí Cannavarovi smlouva a Real nejspíše nebude usilovat o její prodloužení.

Real v sobotu vyhrál v Huelvě 1:0, vítězný gól vstřelil v úvodu druhé půle obránce Marcelo. Madridský celek tak vyhrál 15. ze 16 posledních ligových utkání a nadále šlape na paty Barceloně.

Té hrdinně v minulém kole vzdorovalo patnácté Getafe, Barca zvítězila nejtěsnějším rozdílem díky hvězdnému Argentinci Messimu. Zbytek šancí favorita pochytal skvělý srbský gólman Stojkovič. O týden dříve Getafe překvapivě zvítězilo v Seville 1:0.

V lize letos Bílý balet ještě neprohrál. Nastoupit proti Getafe nemohou Heinze a Sneijder, distancovaný je Diarra. Real čeká náročný týden, v neděli se utká s třetí Sevillou a poté se pravděpodobně definitivně rozhodne o titulu v souboji s vedoucí Barcelonou.

Na vítězství Realu Madrid si můžete vsadit v kursu 1,24, na výhru Getafe vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 9,6. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 5.

Reklama