Hlavní obsah

Vsaďte stovku na Kunicyna v Barceloně a vyhrajte téměř čtyřnásobek!

PRAHA

V Barceloně pokračuje tradiční tenisový turnaj, v jehož druhém kole na sebe narazí Argentinec David Nalbandian a Igor Kunicyn. Rus by rád navázal na předloňské vítězství v dosud jediném vzájemném zápase, Nalbandian ale v katalánské metropoli plní roli sedmého nasazeného hráče.

Článek

Nalbandian letos triumfoval na turnaji v Sydney, kde ve finále porazil Fina Nieminena. Do semifinále se sedmadvacetiletý rodák z Cordoby dostal v Buenos Aires, finále domácího turnaje vyhrál krajan Monaco. V Barceloně měl Nalbandian v prvním kole volný los.

Rodák z Vladivostoku Kunicyn letos nejdále došel v Memphisu, kde jej ve čtvrtfinále vyřadil Izraelec Sela. Na stejném turnaji prošel sedmadvacetiletý tenista společně s Gulbisem až do semifinále čtyřhry. V Barceloně Kunicyn vyřadil domácího Juana Carlose Ferrera, který dostal od pořadatelů divokou kartu.

Úspěšnější z duelu se ve třetím kole utká s lepším z dvojice Almagro (Španělsko) – Chela (Argentina). Oba tenisté se v kariéře utkali jedinkrát. Předloni v Los Angeles drama na tvrdém povrchu lépe zvládl Kunicyn 7:6(5) a 7:5.

Na vítězství Nalbandiana si můžete vsadit v kursu 1,20, na výhru Kunicyna vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,6.

Reklama