Hlavní obsah

Vystřídá Manchester United opět na čele Liverpool?

PRAHA

Další krok k obhajobě titulu mohou dnes udělat fotbalisté Manchesteru United. V dohrávce 27. kola Premier League svěřenci trenéra Fergusona hostí Portsmouth a pokud zvítězí, opět přeskočí první Liverpool. Ten v úterý remizoval s Arsenalem 4:4 a má nyní stejně bodů jako Manchester. United mají ale vedle duelu s Portsmouthem ještě jedno utkání k dobru.

Článek

Vítěz Premier League se po slabší fázi opět zvedl, v lize porazil Aston Villu a zvítězil v Sunderlandu. Z posledních 15 ligových utkání vyhrál 13.

S blížícím se koncem sezóny ale roste únava klíčových hvězd United(ti odehráli v sezóně už 57 zápasů), kteří nadále bojují o obhajobu vítězství v Lize mistrů. Sen o všech soutěžních trofejích skončil o víkendu, kdy Manchester prohrál semifinále Anglického poháru s Evertonem po pokutových kopech.

Domácí postaví brankáře van der Sara i útočníka Ronalda, během dneška by měl zdravotní testy s poraněným kotníkem podstoupit Rooney. Start Carricka je velice nepravděpodobný, naopak by už měl být v pořádku Fletcher. Šestistý zápas v dresu Manchesteru může odehrát záložník Scholes.

Portsmouth, který o víkendu porazil 1:0 Bolton, v zápase si ale poranil kotník záložník Kranjčar. Potíže má i Kaboul. Hostující celek má pětibodový náskok na sestupové příčky, do konce sezóny mu zbývá odehrát šest duelů. Pokud na Old Trafford jihoanglický tým remizuje, vytvoří čtvrtým nerozhodným výsledkem v řadě nový klubový rekord.

Manchester ale proti Portsmouthu vyhrál všech pět domácích ligových zápasů při skóre 13:1. V lize Portsmouth na hřišti Manchesteru United naposledy zvítězil před více jak 50 lety. Portsmouth se naposledy radoval loni v březnu, kdy ve čtvrtfinále Anglického poháru na Old Trafford vyhrál 1:0 po penaltě Muntariho.

Na vítězství Manchesteru si můžete vsadit v kursu 1,25, na výhru Portsmouthu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 9,3. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 4,9.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články