Hlavní obsah

Odpoví Barcelona na vítězství Realu?

PRAHA

Rychlou odpověď svému největšímu pronásledovateli Realu Madrid mohou dát ve středu fotbalisté Barcelony. Katalánský velkoklub vede španělskou nejvyšší soutěž a v případě tříbodového zisku tradičnímu soupeři odskočí opět na šest bodů.

Článek

Barcelona zažívá skvělou sezóny a nejen odborníci pějí na její ofenzivní hru ódy. V domácí soutěži bojuje o obhajobu titulu, v Lize mistrů je po vyřazení Bayernu Mnichov už v semifinále. Z šesti zápasů v posledním měsíci Barcelona jen remizovala v odvetě LM na Bayernu, zbývajících pět duelů vyhrála při skóre 14:0.

V La Lize ale dnes čeká svěřence Pepeho Guardioly tvrdý oříšek, na Nou Campu se představí třetí Sevilla. Ta naposledy podlehla ve Valencii a předtím doma překvapivě prohrála s Getafe. Zaváhání tak chce odčinit.

Barcu čeká klíčové období sezóny. Po duelu se Sevillou se o víkendu utká s Valencií a následovat bude první čtvrtfinále Ligy mistrů proti Chelsea. A 2. května čeká Španělsko na šlágr Real - Barcelona, který může rozhodnout o mistrovi.

Úterní trénink vynechala s žaludečními problémy domácí útočník Messi, ale hvězdný Argentinec by neměl chybět na rozdíl od Milita. Zbytek kádru je Guardiolovi k dispozici. Sevilla bude postrádat distancované Palopa a Adriana.

Na vítězství Barcelony si můžete vsadit v kursu 1,38, na výhru Sevilly vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 6,8. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 4,2.

Reklama